Férfi NBII Kézilabda

Irány az éllovas otthona!

NBII-es férfi kéziseink 3 fordulót követően veretlenül látogatnak az éllovas Mizse KC otthonába. Míg a mi nevünk mellett 2 győzelem és 1 döntetlen szerepel, addig a hazaiak hibátlanok, hiszen 3 győzelmet zsebeltek be. A Dunaharasztit (11.) és a Kecskemétet (4.) idegenben, a Tökölt (7.) pedig hazai pályán verték.

Forrás: MKSZ

A 2021/22-es szezonban a lajosmizsei alakulat veretlenül lett bajnok az NBII déli csoportjában. A legrosszabb eredményük az akkor 2. helyezett Szigetszentmiklós elleni döntetlen volt, amit idegenben játszottak. Jelenleg mind a két csapat egyaránt jó formában van, így biztosak lehetünk abban, hogy gólgazdag és izgalmas találkozó lesz szombat este! Datzuk Péter, a csapat edzője rávilágított, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, pláne, hogy egymás után fogunk két nagyon erős csapattal megmérkőzni.

Fotó:Borhi Mihály – TFSE

Datzuk Péter vezetőedző nyilatkozata:
„Folytatjuk a megkezdett munkát, mert nehéz hetek várnak ránk, előbb a bajnok és veretlen Mizse, majd a bajnokaspiráns Csepel vár ránk. Csak a legjobbunkat nyújtva nyerhetünk ellenük, de hogy ez mire lesz elég most szombaton Lajosmizsén az majd elválik.”

Mizse KC – TFSE (10.01. 18:00)
Polyák Imre Sportcsarnok, Lajosmizse

Hajrá srácok, hajrá TFSE!