Felhívások

Irány a Mozgás Éjszakája!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy idén ismét lesz Mozgás Éjszakája!

2023. június 16-án kerül megrendezésre az idei Mozgás Éjszakája nagyszabású, éjszakai szabadidősport rendezvény. A rendezvény non-profit jellegű, a részvétel ingyenes melynek célja a a szabadidősport népszerűsítése, hogy ismét közösségi élményeket szerezzünk, sportoljunk szabadon. Fő üzenete, hogy a mozgás nem csak élményt biztosít, de az egészségmegőrzésben is elengedhetetlen a szerepe.

A rendezvényt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és az Ötpróba csapata közösen szervezi.

Forrás: Mozgás Éjszakája facebook

2023. június 16-án egy egész éjszakán át Budapest szívében, a gyönyörűen felújított Városligetben és a Hősök terén 18 sportágban próbálhatják ki magukat a résztvevők, és gyűjthetnek pontokat az Ötpróba Párizsba programsorozat egyik állomásaként.

18 sportág lebonyolításához sok segítőre van szükség, a legtöbben ebben tudnak majd segíteni, de a regisztrációnál, a kerékpáros táv teljesítésénél (18 km), is sok-sok ügyes szervezőre lesz szükségünk. Reméljük, bármelyik területre kerülsz is, szívesen segíted a lebonyolítást, hogy az emberek élvezni tudják ezt az éjszakát, ami tényleg csak a mozgás öröméről szól.

A jelentkezés és regisztráció menete:

Ahhoz, hogy szervezőként részt tudj venni a Mozgás Éjszakáján, ezen a linken tudsz jelentkezni: https://forms.gle/41URUFV4HeUQe7NC7

A rendezvény előtt kiküldünk egy tájékoztató anyagot, melyet kérünk, olvass/nézz végig és próbálj meg a végén helyes válaszokat adni, hogy tudjuk, felkészülten érkezel a rendezvényre.

Forrás: Mozgás Éjszakája fb

Időpontja: 2023. június 16, péntek éjszaka-szombat hajnal
Munkaidő: 16:00-2:30 vagy 17:30-04.30 (beosztás később)
Gyülekező: 17 órától az animátoroknak fenntartott sátor előtt a Hősök Terén a színpad mellett.
Fizetés: 20.000 Ft

Amennyiben kérdésed van, írj a mozgasejszakaja2022@gmail.com e-mail címre. A jelentkezéseket érkezési sorrendben vesszük figyelembe.

Az eseményről bővebben itt olvashatsz: www.mozgasejszakaja.hu

Várunk szeretettel!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!