Férfi NBII Kosárlabda Rájátszás

Irány a legjobb 8!

Véget értek az NB II. Közép 1-9. helyért folyó küzdelmek, ahol a mieink a 2. helyen végeztek!

Boros Zoltán tanítványai sikerrel vették az utolsó akadályt is a Dunaharaszti MTK II. ellen! Igaz nem indult zökkenőmentesen a találkozó, a házigazda 10 perc játékot követően 7 pontos előnyre tett szert, de szerencsére a 2. negyedben fordítani tudtak még a nagyszünet előtt.

A folytatásban az addig kiharcolt 7 egységnyi fór még 10-zel emelkedett és legnagyobb örömünkre a záró szakaszt is megnyerték, a végeredmény pedig 56-76 lett a mieink javára! Játékosaink közül Vígh Marcell és Vámos László jártak élen a pontszerzésben, de Pozsik Zsombor és Keresztesi Dávid sem sokkal maradt el mögöttük e tekintetben.

A teljes mérkőzés visszanézhető az alábbi YouTube linken:

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 14. forduló
Dunaharaszti MTK II. – TFSE 56-76 (18-11,11-25,10-20,17-20)

A győzelemnek köszönhetően a fiúk most már biztosan a 2. helyről várhatják a rájátszás folytatását, ahol a legjobb 8 között a keleti, vagy a nyugati csoport másodikjával fognak összecsapni.

A győzelemnek köszönhetően a fiúk most már biztosan a 2. helyről várhatják a rájátszás folytatását a legjobb 8 között. Ami borítékolható hogy a keleti szekcióból a Tiszakécske VSE és a BKG-PRIMA Debreceni Akadémia, míg a nyugatiból a PTE-PEAC és a NEOsport-Kozármisleny lettek a továbbjutók.

Gratulálunk srácok és sok sikert a folytatásban!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!