Cheerleader

III. ELTE Spring Open bajnokság & VII. Cheer MEFOB

Április 11-én megrendezésre került az III. ELTE Spring Open bajnokság, és a VII. Cheer MEFOB.

14 hónap telt el azóta, hogy utoljára versenyeztünk, ez idő alatt csapatunk rengeteg új taggal bővült, egy teljesen újonc csapat lépett versenytalajra minden kategóriában.

A zárt kapuk mögött megrendezett versenyen összesen 6 kategóriában mérettettük meg magunkat.

A Sisters, név szerint Babály Tekla és Babály Virág bemutatkoztak életük első cheerleading versenyén. A rettentő erős mezőnyben nagyon magas pontszámmal II. helyezést értek el. 

Ezt követően a Pom Dolls csapata lépett a versenytalajra, (Almási Dominika, Babály Tekla, Babály Virág, Baczó Jázmin, Bajkor Fanni, Hingyi Réka, Jelencsik Adél, Kis Dzsenifer és Petrovic Maja) akik aranyéremmel a nyakukban jöhettek le az eredményhirdetésről. Rettentő erős koreográfiával kápráztatták el a nézőket és a zsűrit, mely koreográfia Ürmös Fruzsina érdeme.

Cheerleading kategóriában Juniorjaink is megmérettették magukat, Junior All Girl Group Stunt Level 4 kategóriában a csajok teljesítménye ezüstérmet érdemelt.

A Burpees csapata (Baczó Jázmin, Bánovics Dorottya, Regős Péter, Szecsődi Noémi, Terman Gréta) Coed Group Stunt Level 5 besorolásban versenyezve a hat csapatból álló mezőnyben életük első versenyén a 4. helyezést érték el. Egy szuper, letisztult gyakorlatot láthattunk tőlük, kihozták magukból a maximumot. Ezúton is gratulálunk Regős Péter edzőnek és persze a csapattagoknak az elért eredményhez.

Tóth Mercédesz és Bajkor Fanni párosa az idei Cheer MEFOB-on Senior Jazz Double kategóriában mérettette meg magát. Gyakorlatukat megfelelő hozzáértéssel mutatták be, mely gyakorlatért meg is kapták az első helyért járó díjat.

Nemcsak nekünk, hanem a zsűrinek is bebizonyították, hogy nem volt felesleges az elmúlt év munkája. Bence és a Picikezek, név szerint Bánovics Dorottya, Szecsődi Noémi és Váradi Bence groupjának sikerült egy ezüstérmet bezsebelnie a MEFOB zárásaként. 

Sportolóink a verseny után nem pihennek, következő megmérettetésük a gyöngyösi Magyar Bajnokság lesz, május 22.-én!

Szép volt cheerleader csapat, így tovább!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!