Férfi NBII Kosárlabda

Így szép javítani! Mi lesz a folytatásban?

NBII-es férfi kosarasaink a Bravos vendégei voltak pénteken és hatalmas fölénnyel verték a házigazdát. Több mint valószínű, hogy mostantól nem látnak minket szívesen, ugyanis 55 ponttal szórtunk többet ellenfelünknél! Az ELTE elleni fiaskó után ez egy kötelező győzelem volt, de az eredmény azt mutatja, hogy Boros Zoltán fiait nem lehet leírni.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az első negyedben még csak 6 pont volt a különbség a csapatok között, de a következő etapban már tetemes előnyre tettünk szert. A nagyszünetet követően csak tovább nőtt az előnyünk, így szépen lassan kialakult a nagykülönbségű végeredmény!

Forrás: MKOSZ

Bravos – TFSE 51-106 (12-18, 19-31, 10-25, 10-32)

A fiúk következő ellenfele az egyik közvetlen rivális, jelenleg 3. helyezett BKG-Veresegyház lesz ma este! A két csapat első találkozóján nagyon szoros 80-77-es eredmény született a veresegyháziak javára, de akkor idegenben léptünk porondra, most nálunk lesz a hazai pálya előnye. Ráadásul míg mi győzelemmel hangolunk a találkozóra, addig ellenfelünk vereséget szenvedett a Közgáz SC-től (7.). Viszont ellenfelünk javára billentheti a mérleget, hogy nem tud teljes kerettel felállni a csapat a holnapi BME elleni MEFOB negyeddöntő miatt.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!