Kézilabda Női NBII

Igazi rangadó következik!

Női NBII-es kézilabdacsapatunk ezen a hétvégén hazai környezetben fogadja az azonos mutatóval rendelkező ENUSE alakulatát. Mindkét fél 4 győzelmet – 2 vereséget jegyezhet, egyedül a gólkülönbség tekintetében adódik némi különbség a vendégek javára.

Az ENUSE harmadik helyen zárta az NBII Déli csoportjának 2020/21-es kiírását és idén is erős csapatnak számít az élmezőnyben. Csapatunk kifejezetten jó idényt fut, az utóbbi két fordulóban egyenesen hengereltek a lányok.

Ezen a meccsen minden erőnkre szükség lesz!

Érdekes adat lehet, hogy hétvégi ellenfelünk már három olyan csapattal is játszott az elmúlt hat fordulóban, akivel mi is megmérettük magunkat az ősz során. Ebben az összevetésben mi járunk előrébb, csapatunk győzni tudott a Pénzügyőr és Vecsés ellen, az IN-ÖR ellen pedig vereséget szenvedett. Az Euro-Novex ezzel szemben egy győzelmet (Vecsés) és két vereséget (Pénzügyőr, IN-ÖR) jegyezhet az imént említett csapatokkal szemben.

A hétvégi rangadó szombaton (11.06.) este 18:00-tól veszi kezdetét. A találkozó zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, képgalériával a mérkőzést követő napokban érkezünk.

Hajrá lányok, hajrá TFSE!