Egyetemi sport EUG

Holnap indul az EUG!

Csapataink még nem állnak harcban, de ez a helyzet hamarosan megváltozik, ugyanis holnaptól elkezdődnek az összecsapások! A megérkezést követően a mai nap főleg a helyszínek bejárásával és gyakorlással telt, illetve sor került a strandröplabda, röplabda, futsal, tenisz, sakk és kick-box technikai értekezletekre, ahol is fény derült a csoportokra és az ellenfelekre.

Legkorábban sakkozóink fognak kezdeni 9:30-tól. A menetrendeben csak az első körös ellenfelek szerepelnek, azonban még lesz ezen kívül partijuk 11:15-től és 15:30-tól. A többi rivális az összecsapások függvényében fog érkezni vesztes és nyert meccsek alapján, értelemszerűen győztes a győztessel, vesztes a vesztessel folytatja.

Női teniszezőink sem lopják a napot, ők 10:00-kor kezdenek páros és egyéni összecsapásokkal egyaránt. Az urak ugyanazon ellenfelekkel, a Robin Hood híres rejtekhelyéről is ismert nottinghami srácokkal fognak farkasszemet nézni és szintúgy lesznek egyéni és páros meccsek, de ők ebéd után fognak pályára lépni.

Stranröpiseinknek két meccse is lesz. Az első pontban délben az ukránok, a második 17:00-kor a horvátok ellen.

Küzdősportok terén kick-boxosaink fognak megmérettetni. Először Fésű Lajos bizonyíthat, akinek magyar ellenfele lesz Korpádi személyében a BME-ről. Közvetlen utánna pedig Rohonczi Jenő fog mefmérkőzni az osztrák Weningerrel.

Futsalos hölgyeink délután 15:00-kor kezdenek. A csoportjuk első mérkőzését a német Munsteri Egyetemmel fogják vívni, majd lesz még cseh és lengyel ellenfelük, de mindegyikkel más napon találkoznak.

Minden csapatunknak és sportolónknak sok sikert kívánunk, hajrá TF!