Kézilabda Női NBII

Higgyünk a szemünknek? – Vezetjük a tabellát!

NBII-es női kézilabdacsapatunk elképesztő szezonja újabb fejezethez érkezett. A hölgyek jelenleg vezetik a bajnokság tabelláját, ilyenre pedig nagyon régen nem volt példa. Utoljára a 2000-es évek első felében, illetve a 2017/18-as szezonban láthattuk a TFSE-t a közvetlen élmezőnyben.

Forrás: MKSZ

A mögöttünk álló hétvégén magabiztosan, feljavult játékkal vertük (32–20) a sereghajtó Malév SC-t. A találkozó kapcsán vezetőedzőnk, Herbert Krisztián így vélekedett:

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

„Nagyon fontos volt, hogy két győzelemmel kezdjük a tavaszi szezont! Ezúttal mindenki tudott már játszani és sok formációt, szituációt gyakorolhattunk, ami előnyünkre vált. Szeretnénk előrelépni abban, hogy rendezetlen védelem ellen ne hibázzunk sokat, illetve tudatosabbá váljon a játékunk! Azt láttam a lányokon, hogy sokkal magabiztosabbak lettek amint megléptünk néhány góllal és elkezdték élvezni a kézilabdázást, emellett sokkal jobbá is váltak. Erre fogunk törekedni a jövőben is!

Forrás: MKSZ

A tabella jelenlegi állása némi kiegészítő infomációt igényel, hiszen a közvetlen rivális Szigetszentmiklós csapata egy mérkőzéssel kevesebbet játszott és így marad el tőlünk egy ponttal. Annak ténye azonban fokozza az izgalmakat, hogy a következő fordulóban (03.13. – 15:00, Szigetszentmiklós) pont egymással csapunk össze.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Ezen a hétvégén tehát nincs bajnoki, azonban senkiben ne legyen kétség, a TFSE-s lányok gőzerővel edzenek és készülnek a soron következő rangadóra.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hajrá lányok, hajrá TFSE!