Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Hibátlan hétvége – Férfi Röplabda körkép

Férfi röplabdacsapataink a hétvége során újabb mérkőzéseket játszottak le. Felnőtt csapatunk a Gödöllő ellen igyekezett kijavítani a múltheti csorbát, fiataljaink pedig a SZOESE otthonában léptek pályára, az első győzelmük megszerzéséért.

A „B” csoportban szereplő alakulatunknak szerencsét hozott a hazai pálya. A nehezebbnek mondható első szett után mindössze fél óra leforgása alatt sikerült legyőznünk a gödöllőieket. Mindenki kivette a részét a sikerből, igazi csapatmunka volt ez a győzelem.

U21-es fiaink a Szombathely otthonában szálltak harcba, az első pontok megszerzéséért. Az első játékrész a hazaiaké lett 2521-es arányban, de a következő játszmában már felénk billent a mérleg nyelve. (25–27) A harmadik szettben átvettük a vezetést, de ezúttal a szombathelyiek egyenlítettek, így jöhetett a döntő felvonás. Ahogy az egész mérkőzésen, úgy itt is elképesztő csata zajlott minden egyes pontért. Végül meg tudtuk szerezni a győzelmet, így véget vetettünk a nyeretlenségi szériánknak.

A meccs után vezetőedzőnk, Nagy Gergely az alábbiakat nyilatkozta:
Gratulálok a csapatomnak, nagyon kemény mérkőzés volt! Végre át sikerült lépnünk önmagunkat, és sikerült győztesen elhagynunk a pályát, egy rutinos jó csapat ellen. Dicséret illet mindenkit, mert nagyon nagy munkát tettek bele srácok a mai napon! Remélem, hogy innentől kezdve elkezdünk jobban hinni magunkba, hinni abba, hogy jó csapatunk van, és akkor bármire képesek lehetünk bárki ellen.

Szép volt srácok, csak így tovább!!