Egyéb kategória

Hibátlan hetek!

A TFSE labdarúgó srácai a budapesti bajnokság másodosztályának 8. fordulójában (október 30-án) a Hidegkúti SC otthonába látogattak. A lejátszott meccsek száma még mindig változóan alakul a bajnokság csapatai között a járvány miatt, azonban a csapat utolsó mérkőzését sikerrel vette.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, nem sok történéssel, a második félidő viszont igazán izgalmasra sikeredett. Már a játékrész elején büntetőhöz jutott a csapat, melyet Suskó Ádám eredményesített (50. perc 0-1). A második gól is hamar érkezett. A találatot Borsi Márton Csaba szerezte (57. perc 0-2).

Ezzel már közel biztossá vált a győzelem, de a hazai csapat nem adta magát könnyen. Kér perccel később szépített az együttes (59. perc 1-2). Az utolsó 20 percben a harc tovább folytatódott. A kegyelemdöfést a félidőben csereként beállt Pump Szabolcs tette meg, a lefújás előtt sikerült megszereznie a harmadik gólt (90. perc 1-3).

Végeredmény: Hidegkúti SC – TFSE 1-3 (0-0)

Az elmúlt pár fordulóban a fiúk egyre jobban teljesítenek, és gyűjtik a pontokat, amelyre hatalmas szükség van, ha az előző szezonban elért helyezés a cél. Sok van még hátra a bajnokságból, szurkoljunk együtt a jó eredményekért.

A TFSE csapata a budapesti bajnokság másodosztályának következő fordulóját is sikerrel vette. November 6-án hazai pályán verte az Airnergy FC csapatát. A mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott, mindkét csapat szépen játszott, azonban a második félidőben a TFSE szerezte meg a vezetést, egy szerencsét kipattanó lövést követően. A találatot az 55. percben Faragó Milán szerezte.

A srácoknak nehéz feladata volt, hiszen az ellenfél kombinatív játékkal többször is a kapu elé tudott kerülni, gólszerzési kísérleteiket azonban a védelem és a kapus rendre hárította, ezt bizonyítja a két sárgalap is. Az edző ugyan csak egyet cserélt, de a srácok állták péntek esti hideget és a támadásokat, így újabb három pont lett a jutalmuk.

Végeredmény TFSE – Airnergy FC 1-0 (0-0)

Újabb siker!

November 14-én a TFSE férfi labdarúgó csapata a Goldball 94’ FC vendégeként lépett pályára. Az első félidő ismét nem sok izgalmat hozott, azonban a második játékrész már sokkal több izgalmat tartogatott. Még az első félidő hosszabbításában megszerezték a fiúk a vezetést Borsi Márton Csaba révén.

A folytatásban sem kellett sokáig várni a második találatra, hiszen a 49. percben Borsi Márton Csaba ismét betalált. Alig pár perccel később Csordás Szabó József megszerezte a harmadik gólt. A következő fél óra viszonylag nyugodtan telt. A fiúk azonban a hajrában sem pihentek, így az utolsó 10 percben újabb két gól lett a jutalom. Előbb Faragó Milán szerzett egy újabb találatot (83. perc), majd Salem Reydan a 90. percben megadta a kegyelemdöfést.

A srácok hatalmas fölénnyel tudtak nyerni, így már zsinórban a harmadik győzelmet ünnepelhették. A szezonban 10 lejátszott mérkőzés után még mindig a 7. helyet foglalják el. A csapat házi góllövő listáját Faragó Milán vezeti 6 góllal.

Végeredmény: Goldball 94’ FC – TFSE 0-5 (0-1)

A következő mérkőzést hazai pályán vívják meg az Újbudai Football Club ellen (november 20.).

Hajrá TFSE!