Futsal Heti menetrend Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás Röplabda

Hétvégi mérkőzéseink

Alig 4 nap alatt 11 TFSE érdekeltségű mérkőzést rendeznek országszerte a felnőtt bajnokságokban. Szurkoljatok nekünk!

Október 15-18.

Férfi Röplabda NBII – U21 `A`csoport: U21-es röplabdacsapatunk a múlt héten is vereséget szenvedett, így két forduló után továbbra is nyeretlenül áll. A legutóbbi, PEAC elleni találkozón már több biztató jelenet is volt, az ellenfél azonban ezúttal sem igérkezik könnyűnek, hiszen az eddig hibátlan Kaposvár otthonába látogatnak Nagy Gergely tanítványai.
RÖAK FINO Kaposvár – TFSE-U21
Kezdés: Október 15., péntek: 18:30, Kaposvár

Női Röplabda NBI: Női röpiseink végre megkezdik a bajnoki küzdelmeket! A lányok a hét folyamán már letudták első tétmérkőzésüket. A Csépke Gábor vezette csapat gond nélkül abszolválta a Magyar Kupa selejtezőjét. Reményeink szerint hasonló lesz a folytatás is.
TFSE – Jászberény VolleyballTeam
Kezdés: Október 15., péntek: 19:00, Testnevelési Egyetem „D” Terem

Végre elstartol női röpiseink bajnoksága is!

Férfi Kosárlabda NBII KÖZÉP A: Férfi kosárlabdacsapatunk a sikerrel vett első kört követően hazai pályán szerezheti meg újabb győzelmét. Srácaink az ÚJPEST-MT II. együttesét fogadják, akik hozzánk hasonlóan meggyőző fölénnyel tudták a maguk javára fordítani a legutóbbi találkozójukat.
TFSE – ÚJPEST-MT II.
Kezdés: Október 15., péntek: 20:15, Budapest Testnevelési Egyetem „E” Terem

Férfi Kézilabda NBII-Dél: Férfi kézilabdacsapatunk első győzelméért hajt a soron következő fordulóban. Györfi János tanítványai hol szoros, hol sima vereséget szenvedett az elmúlt hetekben, azonban legutóbb egy felkészülési mérkőzésen sikerült áttörni a gátat. Bízunk benne, hogy ez erőt és magabiztosságot ad a srácoknak.
Szigetszentmiklósi KSK II. – TFSE
Kezdés: Október 16., szombat: 15:00, Szigetszentmiklós

Férfi kézilabdacsapatunk továbbra is első győzelmére hajt.

Férfi Röplabda NBII – U21 `B`csoport: Felnőtt röplabdásaink mind az első, mind a második fordulóban győztesként hagyhatták el a pályát. A srácok összesen egy szettet vesztettek az idei kiírásban, következő ellenfelük, a MAFC ezzel szemben nemhogy meccset, még játszmát sem tudott nyerni.
TFSE – MAFC-BME
Kezdés: Október 16., szombat: 18:00, Testnevelési Egyetem „D” Terem

Női Kosárlabda NBI/A: Női kosarasaink kimondottan nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, a folytatás azonban bőven adhat okot a bizakodásra, hiszen a lányok hazai pályán fogadják a PINKK együttesét. A kisebb pécsi alakulat hozzánk hasonlóan az első győzelemért hajt. Reméljük, hogy a mi lányaink szerzik meg előbb a hőn áhított első sikert!
TFSE-MTK – PINKK Pécsi 424
Kezdés: Október 16., szombat: 18:00, Városmajor

Első sikerére pályázik a TFSE-MTK is!

Férfi Labdarúgás BLSZ II: Férfi labdarúgóink hihetetlen teljesítményt mutatnak az idei szezonban. Öt mérkőzésből öt alkalommal sikerült megszerezni a három pontot Elekes mester csapatának. A srácok a következő körben az eddig nyeretlen Internationale CDF gárdáját fogadják.
TFSE – INTERNATIONALE CDF
Kezdés: Október 16., szombat: 19:00, Budafoki MTE Sporttelep

Női Röplabda NB II – U21 `C` csoport: Női U21-es röplabdásaink az első fordulóban vereséget szenvedtek a Palota csapatával szemben. A lányok a Veszprém ellen javíthatnak, akik sikerrel vették az első kört.
TFSE-U21 – Veszprém Volley
Kezdés: Október 17., vasárnap: 15:00, Testnevelési Egyetem „D” terem

Női Kézilabda NBII-Dél: Női kéziseink a legutóbbi fordulóban sajnos elvesztették veretlenségüket. Aggodalomra azonban semmi ok, csapatunk a végsőkig harcolt, ez az elán pedig visszaállíthatja lányainkat a nyerő pályára. Következő ellenfelünk az Inárcs-Örkény Kézilabda Club lesz.
IN-ÖR KC. – TFSE
Kezdés: Október 17., vasárnap: 18:00, Örkény

Női kéziseink idegenben próbálnak szerencsét.

Női Röplabda NB II – U21 `E` csoport: Női másodosztályú röplabdacsapatunk két forduló után továbbra is hibátlan mérleggel áll. A csajok hétvégén a DEAC ellen lépnek pályára, a tét pedig a veretlenség megőrzése.
TFSE – DEAC
Kezdés: Október 17., vasárnap: 18:00, Testnevelési Egyetem „D” terem

Férfi Futsal NBI: Férfi futsalosaink a múlt hét során megszerezték első hazai győzelmüket az Újpest ellen. A srácok nagyon magabiztosan és szervezetten játszottak, amire a következő körben is szükség lesz, hiszen a tabella 5. helyén álló Kecskemét érkezik a Fáy utcába.
TFSE-BeStrong – SG Kecskemét Futsal
Kezdés: október 18., hétfő: 20:30, Fáy utca

Hazai sikert követően újabb hazai bajnokira készül a TFSE-BeStrong!