Férfi NBII Férfi NBII Férfi NBII Futsal Hepp Kupa / Női Kosárlabda Női ANB I Zöld Női NBI Női NBI Röplabda

Hétvégi menetrend

Ahogyan az elmúlt hétvégék során, úgy az előttünk álló pár napban sem lehet oka szimpatizánsainknak panaszkodni, hiszen eseménydús program vár a TFSE sportolóira.

A fent látható hét mérkőzésen lépnek pályára felnőtt csapataink, péntektől egészen hétfőig.

A sort az ANBI.Piros csoportjában jeleskedő női kosarasaink nyitják. Az MTK-TFSE csapata ezúttal viszont nem a bajnokságban, hanem a HEPP-Kupában lép pályára. Hegedűs Péter tanítványai a Szekszárdon megrendezendő Final Four első mérkőzésén a BKG-Prima Akadémia növendékeivel mérhetik össze tudásukat. A két csapat bő két hete játszott egymás ellen legutóbb. Akkor a BKG aratott győzelmet, 17 pont különbséggel.

Péntek este 20:15-tól férfi kosárlabdacsapatunk fogadja hazai pályán a BDSE Basket csapatát. Ellenfelünk a tabella hátsó felében (15.hely) áll. 1 győzelem és 5 vereség szól a nevük mellet, míg a TFSE növendékei az előkelő negyedik pozícióból várják a mérkőzést. A két csapat legutóbb 2020 januárjában csapott össze egymással, akkor 95-56 arányban nyertek fiaink az „E” teremben.

Mi mással is folytatódhatna szombaton műsorunk, mint kosárlabdával? Szombaton 14:00-tól ANBI.Zöld csoportos mérkőzésen lép pályára Kováts Gabriella által trenírozott csapatunk, a TFSE-MTK U23. Lányaink ellenfele a Nyíregyházi Kosársuli lesz. Igazi rangadóra számítunk, hiszen a 3. helyezett fogadja az 5.-et.

A kosaras áradatot röplabda váltja fel szombat délutántól. Női röplabdacsapatunk az NBI-ben újabb kihívás előtt áll. Lányaink a középmezőny leszakításának reményében csapnak össze szombat este 6 órától a Budaörsi DSE alakulatával hazai pályán. A budaörsiekkel legutóbb 2020 októberében mérkőztünk meg, akkor 0-3 arányban született TFSE siker. Öröm az ürömben, hogy a tabellán előttünk álló két csapat, a MÁV Előre és a Gödöllő pont egymással mérkőzik meg a hétvégén. Csépke Gábor és Lucas Alborch tanítványai győzelem esetén tehát garantáltan feljebb léphetnek a tabella harmadik helyéről.

Vasárnap délután 17:00-tól röplabdával folytatódnak a TFSE érdekeltségű mérkőzések. 100%-os mutatóval rendelkező NBII-es férfi röplabdacsapatunk a PTE-PEAC csapatát fogadja hazai pályán. Reményeink szerint újabb sikernek örvendhetünk az NBI felé törtető srácaink részéről is!

Vasárnap estétől (18:00-tól) pedig szokásosnak mondható módon a futsal veszi át a „hatalmat”. Először női futsalcsapatunkra vár egy nagyon fontos mérkőzés hazai pályán a jelenleg második helyen álló Astra-HFC Üllő csapata ellen. Vérre menő párharcra van kilátás két okból is: egyrészről 1 pont lemaradással követjük a vendégeket a harmadik helyen, másrészről legutóbbi egymás elleni mérkőzésünkön alaposan megleptük őket. 2020 novemberében idegenben sikerült megfordítani egy nehéznek induló mérkőzést, 3-1-es első félidőt követően. Akkor 3-6 lett javunkra a végeredmény.

Hétfő este 20:00-tól lép pályára férfi futsalcsapatunk. Igazi egyetemi rangadót követhetünk, ugyanis a fővárosi rivális, ELTE-BEAC lesz az ellenfél idegenben. Ellenfelünk jelenleg a 7. helyen áll, míg mi a 2. pozícióból várjuk a meccset. Egymás ellen legutóbb tavaly novemberben találkoztunk, akkor 9-1 arányban diadalmaskodtak fiaink. A győzelem megszerzése ezúttal is célként van kitűzve, reméljük ez sikerül is a srácoknak. A kötelező mérkőzések mindig a legnehezebb kategóriába tartoznak, ennek értelmében nem fogják félvállról venni a meccset Csernai Gáborék.

Szurkoljunk csapatainknak a minél jobb eredményekért!