Férfi NBI Futsal

Hétközi forduló az Aramis ellen!

Férfi futsalcsapatunk még augusztusban a DEAC ellen átesett az élvonal tűzkeresztségén, és végül tisztesen helytállva mutatkozhattunk be az NBI-ben.

A DEAC ellen tapasztaltak alapján joggal bizakodhatunk!

A hosszabb válogatott szünet után ezúttal egy hétközi, az első fordulóból elmaradt találkozót pótolunk az Aramis ellen. A budaörsiek helyzete igencsak csak kacifántosan alakult, hiszen előzetesen az NBII nyugati csoportjára készültek, de a Fradi megszűnésével megadatott számukra a lehetőség, hogy továbbra is az élvonal mezőnyét erősíthessék.

Mivel a Fradi játékosainak többsége szabadon igazolhatóvá vált, így többen is itt folytatják a pályafutásukat, ezzel megóvva pályafutásukat egy kellemetlen akadálytól, és a tavalyihoz képest jóval vérmesebb tervekkel vághatnak neki az idei szezonnak.

Ami a mieinket illeti, a DEAC elleni vereséget követően, Szabó Zoltán tanítványai megszerezhetik az első pontjukat/pontjaikat, de a korábban leírtak alapján ez közel sem lesz olyan egyszerű. A legutóbbi meccs tanulságait levonva, illetve az ott tapasztaltakból kiindulva joggal bizakodhatunk. A válogatott szünet remek lehetőséget biztosított a komolyabb edzésmunka elvégzésére, hiszen több mint két hét után léphetünk pályára ismét és mostanra már a két brazil légiósunk is zöld utat kapott, így a teljes keret bevetésre készen!

Reméljük sok szép hasonló élményben lesz részünk!

A találkozóra szeptember 9-én csütörtökön, 19:30-as kezdéssel, a budaörsi Aramis Csarnokban kerül sor!

Hajrá srácok! Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!