Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Hétfő esti MEFOB kínálat!

Folytatódnak a kosárlabda MEFOB küzdelmei, ahol női és férfi csapatunk ismét ugyanazon este méri össze tudását ellenfeleivel! Lányaink eddig hibátlanul teljesítenek a bajnokságban, 6/6 győzelemmel a hátuk mögött várják a folytatást, melyre hazai környezetben kerül sor a Ludovika Csata ellen. Kováts Gabriella tanítványai legutóbb a 2. helyezett UNI Győrt verték meg itthon 85-56-ra.

Forrás: MKOSZ

Hab a tortán, hogy érkező ellenfelünk is a győriekkel csapott össze utoljára, azonban nekik nem sikerült az, ami nekünk igen. Ők is hazai környezetben fogadhatták a riválist, ám annak a találkozónak 34-59 lett a vége a vendégek javára. December eleje óta nem játszott a Csata mérkőzést, ellenben nekünk még sok is van a lábunkban, hiszen hétvégén került sor a Hepp Kupa mérkőzéseire, ahol a csapat több tagja is remekül szerepelt. Legutóbb az 1. fordulóban találkozott a két csapat, akkor idegenben tudtuk legyőzni őket 37-95-re és reményeink szerint ezúttal is hasonlóan jól alakul a mérkőzés.

TFSE – Ludovika Csata (02.13 18:50)
Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium, Budapest

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Nem csak a hölgyeknek lesz nehéz dolga ma este! Boros Zoltán fiai közül sem áll majd mindenki rendelkezésre, úgy is fogalmazhatunk, hogy az ezúttal felálló csapatban csak azok fognak szerepelni, akikkel a TFSE NBII-es férfi mérkőzéseken is rendre találkozhatunk. A fiúk listavezetőként utaznak a tabellán 3. helyet elfoglaló Mosonmagyaróvár UNI-Győr együtteséhez.

Forrás: MKOSZ

Érdekesség, hogy a srácok 10 mérkőzés alatt összesen csak egyszer szenvedtek vereséget, de pont az említett ellenféltől. Azóta zsinórban hétszer nyertek és többek között a közvetlen mögöttük álló Közgáz SC és DSK-t is letudták győzni. A mosoniak az előző körben is Budapestre látogattak, az Óbudai Egyetem fölött diadalmaskodtak (73-97), azt megelőzően pedig a Veszprémet (27-115) verték. Számunkra jó hír, hogy a már említett Corvinus viszont idegenben tudta őket nagy küzdelem árán megverni 90-93-ra. Reméljük, hogy ezúttal nekünk áll majd a zászló!

Mosonmagyaróvár UNI-Győr – TFSE (02.13 19:00)
Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnok, Mosonmagyaróvár

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF!