Férfi NBI Röplabda

Helytálltunk a Dág ellen!

Férfi röplabdacsapatunk hazai környezetben fogadta az NBI egyik legfőbb esélyesének tartott, kiemelten erős Dág alakulatát. A mérkőzésre megtelt a katlan, így kb. 100 néző előtt játszhattunk szombat este.

Az összecsapást mi kezdtük jobban, amivel alaposan megleptük ellenfelünket. Az első szettet uraltuk és sikeresen meg is nyertük, majd a másodikban és a harmadikban dominálni tudott a vendég gárda. A negyedik játszmára újra egyenrangú félként léptünk fel, sokáig úgy tűnt, döntő szettben dőlhet el a találkozó, azonban a végjátékot jobban bírta a Dág és 23-25-re nyertek, amivel a találkozó végére is pont került.

TFSE – Dág KSE 1:3 (22, –9, –15, –23)
Budapest, Győri út, 87 néző. V: Villás, Ladányi.

TFSE: Együd, Gyenes 1, Szappanos 7, Márton 4, Czita 7, Merkler 10. Csere: Nagy T., Szabó B. (liberó), Arató, Tóth M. 1, Fenyő 10, Tanai 3. Vezetőedző: Lónárt Péter.
DÁG: Szabó B. 6, Kun 18, Sow 15, Oláh 19, Horváth B. 3, Flachner D. 7. Csere: Farkas (liberó), Benkő 8. Vezetőedző: Zirigh Balázs.

Lónárt Péter: – A mérkőzést fegyelmezetten és magabiztosan kezdtünk. A második szettől a gépezet akadozott, sok nem kikényszerített hibát vettünk. A negyedik szettben újra elkezdtünk hinni és óriási hátrányt dolgoztunk le. Sajnos a végjátékot nem sikerült befejezni, viszont ami mindennél fontosabb, hogy óriási rejtett erő van a csapatban!

Zirigh Balázs: – A mérkőzés előtt úgy gondoltam, hogy egy nagyon harcos TF fog nekünk ugrani, akinek nincs vesztenivalója ellenünk! Feltüzelte őket, hogy győzelemmel kezdtek újoncként, és hogy nem ők a mérkőzés esélyesei! Sajnos a mai napon voltak periódusok, amikor nem volt olyan a koncentrációnk, és az önbizalmunk, amilyennek lennie kéne képességeink alapján! Pozitívum viszont, hogy két játszmában közel voltunk ahhoz a szinthez, sőt el is értük, amit szeretnénk, és ezt jó volt látni!

A folytatásban 10.15-én, szombaton hazai környezetben fogadjuk a DKSE-t 19 órától!

Le a kalappal srácok, nagyot harcoltatok!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!