Férfi NBI Röplabda

Hazai porondon vehetjük át a vezetést!

NBI-es férfi röpiseink a bajnokság 5. helyért folyó párharcának harmadik mérkőzésére készülnek a Szolnok ellen! A legutóbbi találkozón 1:3-re diadalmaskodtak Lónárt Péter fiai, ezzel kiegyenlítették a párharcot. A kifejezetten szoros meccs első szettjének hajrájában sikerült fordítani 21:17-ről.

21:21-re vettük át a vezetést és meg is tartottuk az előnyt, azonban a második szakaszban megakasztotta a lendületet a hazai alakulat. Végig fej fej mellett haladtunk, de itt nekik jött ki jobban a végjáték. Majd a harmadik etapban új lendületet vettünk és óriási harc árán, de sikerült megszerezni az újabb szettgyőzelmet.

Az utolsó szakaszban is kegyeibe fogadott minket Fortuna és a mérkőzés legmagabiztosabb diadalát arattuk. De nem csak a szerencse kísért minket aznap, kellett a kitartás és a koncentráció, hiszen minden hibát keményen büntettek. Ezzel a győzelemmel kiegyenlítettük a párharcot melynek 3. mérkőzésére ma délután kerül sor a TF „D” termében. Reményeink szerint sikerül hazai porondon átvenni a vezetést!

Lónárt Péter vezetőedző értékelője:
Nehéz küzdelem volt! Az első szettet követően többször beleültünk a játékba, de végül sikerült kijönni belőle! A negyedik szettben végig magabiztosan és bátran játszottunk ahogyan kell! Gratulálok a csapatomnak!

Sok sikert srácok hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!