Kézilabda Női NBII

Hazai pályán még mindig verhetetlen!

NB II-es női kéziseink a bajnokság 10. fordulójában a SZISE-Bamba Marha U21-et fogadták hazai pályán és hátrányból fölállva fordítottak a második félidőben! A vendégek eddig szorosan a nyomukban volta a pontvadászatban, de ezzel a vereséggel tovább mélyült a közöttük lévő szakadék.

Számunkra kedvezően indult a találkozó, Bréda Borbála révén már az első percben megszereztük a vezetést, ám a 11-re fordult a kocka. Szoros küzdelem alakult ki, de az első félidő hajrájában a SZISE került előnyhöz, így 14:16-tal vonultunk pihenőre. Eleinte a folytatás sem hozta meg az várt áttörést, azonban a 36. percben ismét megváltozott a széljárás.

Csóka Eszter góljával 18:17-re elléptünk és ezúttal nem esélyt sem adtunk a riválisnak. Nem tudtak 3-4 találatnál közelebb férkőzni. Jobban mondva egy darabig, ugyanis alig 3 minutummal a vége előtt kiegyenlítettek és az addig sem unalmas játszmában tetőfokára hágott az izgalom. Vért, verejtéket nem sajnálva küzdöttek a felek, de a mieink akarták jobban a győzelmet, ami végül meg is lett. Lányaink 30:27-re nyertek és az egyik legkiemelkedőbb teljesítmény Marik Dalma nevéhez fűződik, aki góljaik kerek harmadát szerezte!

NB II. „F” csoport
TFSE – SZISE-Bamba Marha U21 30:27 (14:17)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Az újabb győzelem azt jelenti, hogy Herbert Krisztián tanítványai 5-ből 5 hazai meccsükön tudtak nyerni a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban és az eddig szorosan a nyakukban lihegő SZISE-t sikerült 4 pontra lehagyni. Az élbolyban a Csepelnek van még ugyanekkora előnye, illetve a listavezetőnek eggyel vezet előttük. A lányok az idei év utolsó fordulóján Budaörsön fogják játszani.

Gratulálunk a győzelemhez hölgyek le a kalappal!