Férfi NBII Kézilabda

Hatalmas harc a középmezőnyben

Április 24-én, szombaton a TFSE alakulata látta vendégül a Rákosmenti KSK-t. A két együttes közvetlenül egymás mögött foglal helyet a tabellán, mindenképpen izgalmas találkozóra volt kilátás.

Az első félidőben az erőviszonyoknak megfelelően fej-fej mellett haladtak a csapatok, nem alakult ki jelentős különbség. A játékrész végére azonban jobban jött ki a lépés Györfi János fiainak. A 22. percre megnyílt az olló a két küzdő fél között és 10-8-ra módosult az állás, ezt a két találatos differenciát pedig sikerült is megtartani a pihenőig.

Az összecsapás 47. minutumáig a felek tartották a szünetben kialakult távolságot, ekkor azonban a vendégeknek sikerült két egymást követő támadásból betalálni, így a hajrára maradt a döntés. 3 perccel a lefújás előtt Csics Bendegúz 2 góljával ismét a TFSE került előnybe, azonban egy kiállítás miatt emberhátrányban kellett befejezni a mérkőzést. Ez lehetőséget adott az RKSK játékosainak, hogy elraboljanak egy pontot a Zágrábi utcából.

Végeredmény: TFSE – Rákosmenti KSK 25-25(13-11)

Major Dávid csapatkapitányként ismét vezére volt a gárdának, mellette Gyurcsovics Endre, Jávor Sebestyén és Ujvári Bence is 4-4 alkalommal talált az ellenfél hálójába.

Ezzel a döntetlennel a 8. pozíciót foglalja el a TFSE (kevesebb lejátszott meccsel, mint a közvetlen riválisok).

A következő játéknapon a jelenleg dobogós Budakalászi SC vendégeskedik nálunk. Május 2-án 15:30-tól kiderül, hogy sikerül-e újabb pontot, esetleg pontokat szerezni.

Hajrá TFSE!