Futsal Női NBI

Hatalmas bravúr az év egyik legfontosabb meccsén!

Női futsalcsapatunk azzal a tudattal léphetett pályára Vasárnap este hazai pályán, hogy esetleges győzelme esetén egészen a második helyre feljöhet az NB1-ben. Ellenfelünk az a DEAC SNK KFT. volt, melynek csapata a találkozót megelőzően a 2. helyen állt két ponttal megelőzvén kék-fehér lányainkat.

Ehhez mérten olyan mentalitással készült csapatunk, amilyennel egy sorsdöntő ütközetre szokás. Edzésről-edzésre érezhető volt a közelgő meccs által érlelődő feszültség, de a lányok nem estek kétségbe, nem izgultak, tették a dolgukat.

Már a mérkőzés kezdete előtt látszott a szemekben az az elszántság, ami megnyugtatott minden kilátogató hazai szimpatizánst.
A kezdő sípszó után egymásnak estek a felek, és kifejezetten sokáig ment a harc szerzett gól nélkül.
Majd a 11. percben Gruber Brigitta találata révén megtört a jég, és előnyhöz jutottunk. (1-0)

A játékrész további része is az előzetesen várt színvonalat hozta, maximális összpontosítást láthattunk mindkét fél részéről, ahol lányaink szűk előnnyel a zsebükben nem akartak a kivárásra játszani. Ennek eredményeképp a félidei dudaszót csak pillanatokkal megelőzve Bobok Csilla 2-0-ra módosította az állást.
A szünetben mindenki egy emberként akart tovább küzdeni, és fel sem merült az eddigi eredménnyel való megelégedés.

A második félidő eleje mégis a Debreceniekről szólt, több helyzetet is kidolgoztak és totális letámadásba kezdtek. Horváth Viktória révén sikerült is szépítő találatot jegyezniük. (2-1)

Egy ilyen mérkőzésen ezekben a pillanatokban tud kulcsfontosságú lenni a rutin dominanciája, amit esetünkben Pádár Anita 2 gyors gólja jelentett, melyekkel a véghajrá kezdete előtt gyorsan 4-1 szerepelt az eredményjelzőn.

A 35. és 36. percben a végső kegyelemdöfések érkeztek a debreceniek számára előbb Folk Zsuzsanna, majd Tell Zsófia találatai révén. Így alakult ki a 6-1-es végeredmény, melyet követően reméljük már senki nem fogja a játékvezetést okolni sikerünk miatt…

Bebizonyosodott, hogy a TFSE-nek helye van az NB1 dobogóján!

2019-re ezennel vége, most szűk 3 hét pihenő érkezik, majd január 4-én a Miskolci Vénusz csapatához látogatunk.

Gratulálunk a lányoknak és kívánjuk, hogy sikerrel tartsák meg ezt a pazar formát a szezon 2020-as részére!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!