BLSZ I Labdarúgás

Háromgólos vereség!

Labdarúgócsapatunk az élmenők közé tartozó REAC-ot látta vendégül a bajnokság 13. fordulójában. Jó formában érkezett mindkét fél, így bizakodhattunk abban, hogy borsot tudunk törni a sárga-kékek orra alá.

A találkozót masszív mezőnyfölényben kezdte a Rákospalota, amire mi 10 emberes védekezéssel tudtunk válaszolni. Rengeteg helyzete, beadása volt a vendégeknek, de egyik sem talált célt, így 0–0-ás állással vonulhattunk a pihenőre.

A második félidőben tovább uralta a játékot a REAC. A 49. percben egy középről felépített akció végén Kaszala lövése megpattant védőinken, a labda szerencsésen Laukóhoz került, aki kíméletlenül bevágta a hálóba a játékszert (0-1). Legnagyobb bánatunkra hamar növelni tudta előnyét a vendég sereg, az 53. percben Lakatos volt eredményes (0–2). A pontot az i-re az a Markos Marcell tette fel a véghajrá kezdetén, aki a nyári EUG-n a TF egyetemi csapatát erősítette (0–3).

A találkozót megérdemelten nyerte az ellenfél, sajnálatos módon nem volt egy kaput eltaláló lövésünk sem, azonban bizakodásra adhat okot, hogy egy feljutásért harcoló klubot 0–0-án tudtunk tartani egy félidőn keresztül. A hétvégén közvetlen riválisaink is vereséget szenvedtek, így tartjuk 8. helyünket a tabellán. Legközelebb (11.19. – szombat) a 10. helyen álló Testvériség-Újpalota alakulatát fogadjuk.

Addig is hajrá srácok, hajrá TFSE!