Férfi NBI Futsal

Három percen múlott!

Férfi futsalosaink a Nyírgyulaj otthonában léptek pályára a tegnapi nap során. A tét – ahogy az ismert – komoly volt, hiszen egy esetleges győzelemmel fontos lépést tettünk volna az egyenes ágon való bentmaradás felé, míg egy vereség igencsak nehéz helyzet elé állított volna minket.

Örömteli hír, hogy Kelson Vinicius – az Aramis elleni eltiltását követően – ismét a szakmai stáb rendelkezésére állt, így minden adott volt egy jó eredmény eléréséhez. Ennek ellenére alig egy perc leforgás alatt előnyhöz jutott a hazai együttes, megadva ezzel a viadal alaphangját.  

Szerencsére sikerült még a félidőben kiegyenlítenünk Two góljának köszönhetően, akinek ez volt a tizenkilencedik bajnoki találata az idén. (1-1) Sajnos a játékrész hajrájában ismételten beköszöntek a nyírgyulajiak, így a szünetre hazai vezetésnél vonultak pihenni a felek. (2-1)

A fordulás után Lipl Noel tudott egalizáni, majd két perccel rá Fehér Daninak köszönhetően először volt nálunk a fór a mérkőzés során. (2-3) Aztán úgy tűnt, hogy ezt a végéig meg tudjuk őrizni, azonban a hazai gárda ellentmondást nem tűrő lendülettel vágott neki a hajrának, mi pedig nem tudtunk erre érdemben reagálni. A harminchetedik percben előbb kiegyenlítettek, majd még ebben a játékpercben a vezetést is kiharcolták, sőt Nagy Bence által már kettőre rúgott az előnyük hatvan másodperccel a lefújás előtt. Innentől kezdve már nem igazán lehetett mit tenni, de Kelson szépítő találata mindenképpen említést érdemel – kár, hogy ez szépségtapasznak is kevés.

Végeredmény: Nyírgyulaj Futsal – TFSE-BESTRONG 5-4  (2-1)

NYIRGYULAJ-FUTSAL-TFSE-BESTRONG-5-4-MLSZ-adatbank

A vereség ellenére is akad némi gyógyír, mivel az Aramis nem bírt a Kesckeméttel, ennek fényében pedig maradt még matematikai esélyünk az osztályozó elkerülésére. Ehhez mind az Aramist, mind a Kecskemétet le kéne győznünk, illetve előbbinek pont nélkül kell maradnia a Kistarcsával szemben.

Folytatás május 2-án, hazai pályán a Kecskemét ellen!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!