Férfi NBII Röplabda

Harmadjára is három szettben bizonyultunk jobbnak a Gödöllőnél

Férfi röplabdacsapatunk március 8-án, hétfőn hazai pályán fogadta a Gödöllői RC alakulatát az NBII. Nyugati csoportjának rájátszásában.

Csapatunk a meccs kezdetétől irányította a találkozót, szinte végig vezetve röplabdázott, számos szép momentumot belecsempészve a labdamenetekbe. Az izgulás ezúttal elmaradt, így magabiztosan, taktikusan játszva sikerült megszereznünk az újabb győzelmet.

Ezzel a sikerrel már 9/9-es mutatóval állunk az egész szezont nézve, azaz továbbra is őrizzük a veretlenségünket!

A mérkőzésről Németh Szabolcs nyilatkozott, aki munkahelyi kötelezettségei miatt egy hosszabb kihagyást követően tért vissza csapatunkba!

„Nagyszerű érzés volt egy év kihagyást követően újra pályára lépni! Azt gondolom stabil játékkal, jó hangulatban, fejben végig koncentráltan játszott a csapat. Ennek is köszönhető a csupán végeredményre ránézve ,,simának” mondható mérkőzés. Belülről én nem éreztem ennyire egyértelműnek a találkozó kimenetelét. Jó mérkőzés volt, a magam részéről rettentően várom a folytatást!”

A mérkőzés visszanézhető az alábbi linken: https://www.facebook.com/tfsevolley/videos/467260871136707

Csapatunk következő mérkőzésére szombaton kerül sor idegenben. Az idén szintén veretlen Zalaegerszeg otthonába látogatnak a srácok. A találkozó 16 órakor veszi kezdetét!

Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!