Férfi NBI Futsal

Harc a pontszerzésért – az Aramist fogadjuk!

Az alsó-házi rájátszás 4. fordulójában az Aramis együttesét látja vendégül férfi futsalcsapatunk. A srácok legutóbb éppen csak elmaradtak a bravúrról a Kecskemét otthonában.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Érdekesség, hogy erősítettünk egy új játékossal. Francisco De Campos Kelson Vinicius – röviden Kelson – neve nem véletlenül csenghet ismerősen a futsal szerelmeseinek. Brazil játékosunk 2019 tavaszán a BME-BT FC csapatában játszott már 6 mérkőzésen, akkor 4 gólig jutott. Több jelenlegi játékosunk is megfordult a BME akkori kispadján, így nekik sem lesz ismeretlen Kelson játéka. Új játékosunk Franciaországból érkezett hozzánk, vele pedig immáron 3 főre nőtt idegenlégiósaink száma, azonban a MLSZ erre vonatkozó szabálya miatt, egyszerre csak ketten lehetnek közülük a pályán.

Az utolsó utáni pillanatban győzött le minket a Kecskemét.

Forrás: SG Kecskemét facebook oldal

Az Aramist pont mi követjük a tabellán, a differencia pedig összesen két pont. Legutóbbi találkozásunk során a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében mérkőztünk meg egymással, ahol végül szoros küzdelemben maradtunk alul, annak ellenére is, hogy többször is nálunk volt a vezetés.

Ami a kupában nem jött össze, azt a bajnokságban vinnénk sikerre!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A bajnokság ezen szakaszát igencsak gyengén kezdte a budaörsi formáció, hiszen tíz gólt kaptak a Nyírgyulajtól, azonban a második kört már sikerrel vették a Kecskeméttel szemben. Utóbbi együttes otthonában Soltész Levente tanítványai sem voltak messze a bravúrtól, ennek ellenére pont nélkül távoztak a hírős városból, így egy győzelem és egy döntetlen után elszenvedték első vereségüket.

Nem lesz egyszerű dolgunk, de nem verhetetlen a budaörsi gárda!
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A jelenlegi formákat illetően biztosra vehetjük, hogy pazar összecsapásra lesz kilátás, amit az alábbi linken tudtok figyelemmel kísérni!

Kezdés: 03.10. 20:30