Női NBI Röplabda

Hamarosan folytatódik az NBI!

Női röplabdacsapatunk tétmérkőzésen január 21-én pénteken mérkőzik meg első alkalommal a 2022-es esztendőben, az ellenfél a Jászberény együttese lesz.

Ezzel tűzzel és elszántsággal szeretnénk nekivágni 2022-nek!

Az őszi időszak során – a bajnokság mellett – a kupában is szerepelt a gárda, ahol végül az Extraligás Kaposvár búcsúztatott minket, a sorozat nyolcaddöntőjében. Ami a bajnoki versenyfutást illeti, jelenleg a harmadik helyen állunk az alapszakaszban. Csupán a két közvetlen riválisunk (Székesfehérvár, Gödöllő) tudott rajtunk felülkerekedni, a többiek egytől-egyig vesztes félként jöttek ki ellenünk.

Reméljük az idei esztendő is sok örömteli pillanatot fog hozni!

Jelen állás szerint egy vitt ponttal kezdhetnénk meg a rájátszást, aminek az alapszakasz első négy helyezettje vág majd neki. Az ott elért eredmények nullázásra kerülnek, majd a kialakult erősorrendnek megfelelő pontértékeket a csapatok mellé rendelik (3-2-1-0). Befejezésképpen a négy klub, oda-visszavágós párharcokban dönt arról, mely alakulat kezdheti meg a következő idényt, egy osztállyal feljebb.

Idei első megmérettetésünkre január 21-én a Jászberény ellen kerül sor, az első hazai találkozónk pedig február 5-én, a DSZC-vel szemben lesz.

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!