Férfi NBII Kosárlabda

Hajszálon múlott!

Férfi kosárcsapatunk a bajnokság előző fordulójában meglepetésre vereséget szenvedett a Pénzügyőrtől, a mostaniban pedig az éllovas Martosnak sikerült megbosszulnia a korábbi sérelmeket. Mindössze 5 ponttal bizonyultak jobbnak és az is tovább keseríti a dolgot, hogy a Százhalombattát legyőzte az SZPA.

Az első negyedben alig volt különbség a felek között, 2 egységgel jobban kezdtek a vendégek, majd a másodikban sikerült tovább növelniük a megszerzett előnyt. A második félidőt sokkal magabiztosabban indította Boros Zoltán csapata, sikerült 4 pontot lefaragni a hátrányból, de sajnos ez sem volt elég. Riválisunk a hajrában ugyanolyan teljesítményt nyújtott, mint a mieink. Játékosaink közül négyen is 10 pont fölött zártak, közülük Vígh Marcell járt az élen.

Forrás: MKOSZ

TFSE – MAFC Martos 60-65 (9-11,16-23,18-14,17-17)

Sajnos ezzel e vereséggel a fiúk visszacsúsztak a 4. helyre. A fantasztikus győzelmi sorozat megszakadtával az esélyeink is szerte foszlottak a rájátszást illetően, azonban még nincs vége a bajnokságnak, sőt. Következő ellenfelünk a Százhalombatta lesz, akivel idegenben csapunk majd össze.

Forrás: MKOSZ