Férfi NBII Kosárlabda

Hajszálnyira a rájátszástól!

Férfi kosárlabdázóink az NBII Közép „A” csoportjában sorozatban 13 mérkőzés óta nem találnak legyőzőre. A Boros Zoltán által vezetett gárda fantasztikus játékot produkál az utóbbi hónapokban, ennek eredményeként ma este bebiztosíthatja a rájátszásba kerülést.

Két mérkőzés van hátra a bajnokság alapszakaszából, ezek közül a nehezebbnek ígérkezőt ma vívják meg a srácok. Ellenfelünk a MAFC Martos (jelenleg 4. helyezett) csapata lesz, akik ellen idén januárban idegenben egy kőkemény találkozó során szenvedtünk vereséget.

A januári botlás óta mindössze egyszer kaptak ki fiaink, akkor is a bajnokság toronymagas esélyese ellen, 2 ponttal. Minden más mérkőzésen sikerrel jártak a srácok, akik így 25-3-as mutatóval fogadják a 15-6-os győzelem-vereség aránnyal előrukkoló Martos csapatát.

Továbbra is hiányoznak kulcsjátékosok keretünkből, ám ez ezúttal sem akadály, sokkal inkább bizonyítási lehetőség kispadunk számára. A vendégek az utóbbi időszakban nem büszkélkedhetnek kifejezetten jó formával, remélhetőleg nem ma kap vérszemet a rutinos erőkből álló Martos.

Csapatunk közvetlen riválisa, a TF-BP SE tegnap este vereséget szenvedett, így biztossá vált a képlet: HA ma nyernek a srácok, a TFSE garantáltan részt vehet az NBII-es rájátszásban!

Hajrá srácok, sikerülni fog!!