Férfi NBII Futsal

Győzelem a nyitányon!

Férfi futsalosaink is számára is elkezdődött a rájátszás, amit az alapszakaszbeli elsőségünknek köszönhetően a maximális vitt ponttal kezdhettünk meg. A tét pedig nem más, mint az NB1-es tagság kiharcolása, amihez elsőként az Újpest csapata ellen kellett bizonyítanunk hazai pályán.

A vendég alakulat az alapszakasz során egyszer még pontot is tudott tőlünk rabolni egy fordulatos 3-3-as döntetlen alkalmával, viszont a másik találkozón egy magabiztos győzelemmel vágtunk vissza.

A mostani találkozó is kedvezően alakult a számunkra, hiszen Kocsi Henrik révén a 10. percben megszereztük a vezetést és ezt az első félidőben meg is tudtuk őrizni.

Kocsi Henrik nevével kezdődött a gólszerzők névsora.

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – UTE (1-0)

A második játékrész azonban rosszabbul aligha kezdődhetett volna rosszabbul, ugyanis kevesebb mint egy perc elteltével ki is tudtak egyenlíteni a vendégek.

Hét percnyi gólcsend után aztán ismét nálunk volt az előny, ezúttal Fehér Krisztián volt a gólszerző! Ezt követően a játék képe azt sugallta, hogy a felek ezúttal is osztozkodnak a pontokon.

A mérkőzés hajrájában aztán gyors két gólt szerzett az UTE gárdája, így három perccel a találkozó vége előtt kénytelenek voltunk gyorsan magunkhoz térni, ha legalább az egyik pontot otthon akarjuk tartani. Szerencsére a fiaink már többször bizonyították elszántságukat és tudásukat is a szezon során, de azt azonban kevesen gondolhatták, hogy mindössze három perc leforgása alatt egyből három gólt is szerezhetünk, amivel végül magabiztosan bebiztosítottuk a győzelmet.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – UTE (5-3)

Gólszerzők: Kocsi, Fehér, Szalmás, Dudás, Andorka

A folytatást illetően pedig legközelebb a Szigetszentmiklós csapatához látogatunk majd március 29-én!!

Hajrá srácok!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!