Kosárlabda Női NBI/B

Győzelem a másodosztályban

Forrás: mtk.hu

Másodosztályban szereplő női kosárlabdacsapatunk, az MTK-TFSE 60–42-re nyert idegenben a Vasas Akadémia második együttese ellen.

Az NB I piros csoportjának (másodosztály) harmadik helyén álló MTK-TFSE az utóbbi időben rossz szériát futó Vasas Akadémia második gárdájához látogatott a hétvégén. Hegedűs Péter tanítványai már a mérkőzés első felében jelentős előnyre tettek szert.

Az első játékrész elején Dömötör Petra remek megmozdulásainak köszönhetően lépett el csapatunk, a negyed zárása előtt pedig Benke Sára tripláját követően már 21–9-re vezetett csapatunk. A második etapban tovább folytatódott az MTK-TFSE lehengerlő játéka. Benke kiváló teljesítménye mellé Munkácsi Enikő is felzárkózott, így a nagyszünetre már húszpontos különbséggel fordulhattak a csapatok (39–19).

A félidőt követően kifejezetten kevés pontot szereztek a felek, a két csapat összesen 13 pontot szerzett a harmadik játékrészben (46–25). Ám ez is belefért, mivel a végén magabiztosan, 60–42 arányban nyert idegenben együttesünk.

Vasas Akadémia II.–MTK-TFSE 42–60 (9–21, 10–18, 6–7, 17–14)
Benke Sára 17/12, Munkácsi Enikő Anett 12, Karlócai Julianna 7, Dömötör Petra 6/3, Miháczi Diána 6, Burján Laura 4, Sólyom Sára 4, Hanti Daniella 4

forrás: mtk.hu

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!