Férfi BLSZ II Labdarúgás

Gólmentes derbi hazai pályán

Labdarúgócsapatunk gőzerővel hajt a BLSZ II. feljutó helyeinek valamelyikére. A hétvégi fordulóban hazai pályán fogadtuk a második helyen álló MUN SE csapatát.

Elekes József tanítványai a Kelen II. elleni botlást követően hamar összekapták magukat és idegenben 0-5 arányú győzelmet szereztek a múlt héten. Aktuális ellenfelünk hosszas veretlenségi szériával érkezett a BMTE sporttelepre.

A kezdő sípszó pillanatától fogva egymásnak estek a felek. Két jól szervezett, ügyes játékosokból álló csapat nézett szembe egymással. Sajnos a játék képe néhol durva momentumokat hordozott magával, a nagyobb sérülések szerencsésre mégis elkerülték ezen a napon a Promontor utcai sportpályát.

Csapatunk a csatárok felé ívelt, hosszú labdákkal próbálkozott a mérkőzés nagy részében, míg ellenfelünk uralta a középpályát. Több ígéretes helyzet és megmozdulás ellenére nem született gól a találkozón. A gól nélküli döntetlennel egy hellyel hátrébb csúsztunk a tabellán, így a következő bajnokit a 4. pozícióból várhatjuk.

Szombaton 11 órától a 14. helyezett MLTC otthonába látogatnak srácaink. A cél természetesen a győzelem, amihez sok sikert kívánunk!