BLSZ I Labdarúgás

Gólgazdag mérkőzésen igazolódott a papírforma!

BLSZI-es labdarúgóink Nagypénteken az éllovas Unione FC együttesét fogadták hazai környezetben. A listavezető nem kegyelmezett a mieinknek, ötöt rámoltak be a rendes játékidő alatt, hiába kezdtük jobban a találkozót! Radó Dánielnek nem kellett sok a vezető találat megszerzéséhez, már a 8. percben felénk billent a mérleg a nyelve.

Sajnos nem örülhettünk sokáig, ugyanis Aribi Hassan 3 minutummal később kiegyenlített, majd bő 20 percre rá megfordította az eredményt. Az első játékrész végéhez közeledve Vass Szilárd is betalált, ezzel már 2 gólosra növelve a különbséget. A folytatásban is a vendégek domináltak, előbb Czvitkovics, majd a csereként beálló Kulcsár Tamás szerzett gólt és alakította ki a végeredményt.

TFSE – Unione FC 1-5 (Radó D. 8., Aribi 11., 33., Vass Sz. 43., Czvitkovics 68., Kulcsár T. 79.)

Forrás: MLSZ

Továbbra is nyeretlenül folytatjuk a bajnokságban, ezzel a vereséggel pedig még egy helyet estünk vissza, ugyanis a SZAC idegenben tudott diadalmaskodni a 43.sz. Építők ellen, így 1 pont előnyre tettek szert. A srácok következő mérkőzésüket a 15. helyezett Rákosmente FC ellen fogják játszani.