Futsal Utánpótlás

Futsal utánpótlás körkép!

Felnőtt együtteseink mellett utánpótlás fronton is érdekelt futsal szakosztályunk, mégpedig hat darab alakulattal. Hátországunk fiataljai hétről-hétre igyekeznek bizonyítani, hogy egyszer majd az „A” csapatban is helyet kapjanak. Az alábbiakban – egytől-egyig – összegezzük ezen formációk eddigi teljesítményét és kitekintünk a folytatásra is!

Fiú Futsal I. osztály U20 Nyugati csoport

U20-as fiaink tizenhét meccsen vannak túl az idei szezonban, amelyek során hét győzelmet, két döntetlent és nyolc vereséget gyűjtöttek össze, ezzel pedig jelenleg a hatodik helyet foglalják el a tabellán. A tavasz során még tíz viadalra fog sor kerülni, ami meg az esélyeket illeti – reális esetben az ötödik hely lehet elérhető, hiszen a negyedik Újpest előnye nyolc, míg a közvetlen rivális ELTE-nek csak egy.

Fiú Futsal I. osztály U17 Nyugati csoport

U17-es fiaink jórészt hasonló cipőben járnak, mivel ők is az ötödikek, azonban esetükben jóval nagyobb a szakadék előrefele, viszont hátrafele kimondottan sűrű a mezőny. Hét győzelem é tíz vereség az eddigi mérleg, amin a hátralevő kilenc találkozón lehet javítani.

Leány Futsal I. osztály U15

Leány futsalosaink kettővel több alkalommal győzedelmeskedtek, mint amennyiszer vesztesként hagyták el a pályát és így jelen állás szerint lőtávolon belül vannak a dobogót nézve. Csupán egy pont a differencia a harmadik pozícióban tanyázó REAC és köztünk, ennek megfelelően ez a cél fog a szemeink előtt lebegni.

BUDAPESTI FUTSAL U-15 REGIONÁLIS BAJNOKSÁG (FELSŐHÁZ RÁJÁTSZÁS)

U15-ös srácaink a második helyen zárták az alapszakaszt és jelenleg ugyanebben a pozícióban vannak a felsőházban is. A rájátszásbeli küzdelmek nemrég kezdődtek el, a nyitányt pedig vereséggel vettük, így most hat pont választ el minket a listavezető Dunakeszitől. A bajnoki győzelem még nyitott, így a lecke is fel van adva!

BUDAPEST FUTSAL U-13 REGIONÁLIS (FELSŐHÁZ RÁJÁTSZÁS)

U13-ban is éles harc van még az érmes helyekért, de itt a dobogó legalsó foka lehet reális elvárás. Ez az alapszakaszban már sikerült egyszer, reméljük a maradék négy meccsen sikerül ismét hozni ezt a bravúrt!

BUDAPESTI FUTSAL U-11 „A” CSOPORT

Legifjabb futsalosainkat sem választja el sok a szezon végétől, aminek a végén akár még bronzérmesek is lehetnek, ehhez azonban egy komoly hajrára lesz szükség, mivel hat pont fórja van az előttünk álló Dunakeszinek. Reméljük a hat eddigi sikerünk mellé továbbiakat is feljegyezhetünk majd!