Kosárlabda Női NBI/A

Fővárosi rangadó a Városmajorban

A 2020-as év utolsó bajnoki mérkőzése előtt áll a TFSE-MTK női kosárlabda csapata. Az ELTE BEAC Újbuda csapatát fogadjuk otthonunkban, ami első blikkre egy könnyebb mérkőzésnek hangozhat, mivel a BEAC két győzelemmel és tizenkét vereséggel a 10. helyet foglalja el a tabellán.

De aki követi a bajnokságot, az tudja, hogy többször is megnehezítette már az esélyesebb fél dolgát az újbudai csapat. Nem is kell messze mennünk az időben, hiszen októberben találkoztunk velük utoljára. Akkor másodedzőnk, Hegedűs Péter irányította a csapatot és 15 pontos győzelmet arattunk. A meccsvégi különbséget látva azt hihetnénk, hogy jöttünk, láttunk és győztünk. Ám hullámzó volt a teljesítményünk és nagyot kellett küzdenünk a győzelemért a negyedik negyedben.

Nem volt sok ideje pihenni a csapatoknak, a BEAC csak 27-én állt edzésbe, míg mi aznap a VBW CEKK Cegléd csapata ellen diadalmaskodtunk. A formákat látva bizakodva várhatjuk a meccset, hiszen a lányaink ismét tavalyi fényükben ragyognak: utolsó három mérkőzésüket megnyerték, míg a BEAC négyből négyet veszített.

Link az élő közvetítéshez: https://mindigtvgo.hu/details?id=10950695&type=7

A 2020/2021-es szezonban is ott szeretnénk lenni a Magyar Kupában, így minden mérkőzés és győzelem nagyon fontos számunkra.
Vajon hazai pályán is győzelemre tudja vezetni a két Jenkins és Bernáth a TFSE-MTK csapatát? Ma este 17:00-kor kiderül!

Hajrá TFSE-MTK!