Kosárlabda Női NBI/A

Fontos meccs a BKG otthonában!

Élvonalban szereplő női kosárlabdázóink a Szekszárd ellen aratott bravúr győzelem után a Szigetszentmiklós vendégei lesznek! Szomorú emlékként él bennünk a legutóbbi egymás ellen vívott találkozó, melyet hazai környeztebne vesztettünk el 69–77-re, de most alkalom nyílik visszavágni és győztesként zárni ellenük.

Magyar Bianka csapata az elmúlt öt meccséből hármat megnyert és csak a Győr, illetve a DVTK ellen szenvedett vereséget (a Cegléd, BEAC és a Szekszárd felett tudtunk diadalt aratni) A BKG-nak korántsem ilyen jó a formája, mivel sorozatban 7 bajnoki szenvedett verséget. Meglepetésre legutóbb a Cegléd tudta őket megverni idegenben 65-73-ra. Számunkra további jó hír, hogy egyik legjobb légiósuk, Kayla Jones távozott a kötelékből, azonban nem maradtak utánpótlás nélkül. Új játékosuk, Dominique McBryde már pályára is lépett.

A TFSE-MTK és a Szigetszentmiklós egymás elleni statisztikája számunkra mutat kedvezőbb jeleket. Eddig 3 alkalommal csaptunk össze a BKG-val, kétszer már sikerült föléjük kerekedni, igaz mindkét diadal a 2021/22-es évadból való.

Összesen 3 meccs van még hátra az alapszakaszból (ezzel együtt), nekünk pedig hihetetlenül fontos lenne nyernünk. Matematikai esélyünk nyílik a rájátszásba kerülés elérésére, amennyiben hibátlanul és megfelelö pontkülönbséggel vesszük mindhárom összecsapást. Első feladatként a BKG-ra fókuszálunk, akik ellen vasárnap este 18 órakor lépünk parkettre.

A találkozót megelőzően Baa Dominikával beszélgettünk a lehetőségekről és a szekszárd elleni visszatéréséről:

Február 26., vasárnap 18:00

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – TFSE-MTK

Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Goda László, Lengyel Ádám József, Rózsavölgyi Alexandra (Vághy Tamás János)

Az összecsapás élőben követhető a mindigTVgo csatornáján.

Hajrá lányok, hajrá TFSE-MTK!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!