BLSZ I Labdarúgás

Fontos győzelem!

Férfi labdarúgócsapatunk hazai környezetben játszott alsóházi rangadót a még nyeretlen Ikarus BSE ellen. Elekes József tanítványai a Pestszentimre otthonában legutóbb megszerezték első idei győzelmüket a budapesti élvonalban, a szemek előtt pedig ezúttal sem lebegett más, mint a három pont.

Ismerkedéssel, tapogatózó játékkal kezdték a felek a találkozót. Az Ikarus számára már-már létszükséglet a pontszerzés, nekünk pedig a további sikerek és gólok járhattak a fejünkben. Kék-fehér fiaink a 30. percben egy szögletből szerezték meg a vezetést az egyik legrutinosabb játékos, Kovács Gábor fejesét követően. A második etapban jóval több volt az adok-kapok, melyek során 3 sárgát is összeszedtünk. Ugyan próbálkozott az Ikarus, a vezetést és a kapott gól nélküliséget sikeresen meg tudtuk őrizni, aminek hála 6-ra növeltük pontjaink számát.

Újabb sikerünkkel felzárkóztunk a középmezőnyhöz, legközelebb azonban nem lesz könnyű dolgunk, mivel a kiválóan rajtoló, mostanra viszont botladozó Unione FC-hez látogatunk. Lőtt gólok és helyzetkihasználás tekintetében mindenképpen előre kell lépnünk, remélhetőleg erre a következő hétvégén lesz lehetőségünk!