Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Folytatódnak a kosár MEFOB küzdelmek!

Női és férfi kosár MEFOB csapatunk is pályára lép a ma este folyamán! Hölgyeké az elsőbbség, meg kezdés szerint is ők játszanak korábban a PTE-PEAC-cal idegenben, a srácok pedig hazai környezetben fogadják a Mosonmagyaróvár UNI Győr együttesét.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Kováts Gabriella tanítványai az előző fordulóban a Ludovikát győzték le idegenben 37-95-re. Ezúttal kicsit messzebbre kalandoznak a következő összecsapásra. A rivális csapat, hozzánk hasonlóan megnyerte az első mérkőzését a SMAFC ellen 87-67-re és most is otthon várhatják a találkozót. Az előző kiírásban 48 pontos különbséggel arattunk diadalt Pécsen (60-108) és reméljük, hogy ha nem is ekkora különbséggel, de ismét győztesen távozhatunk a tett helyszínéről.

PTE-PEAC – TFSE (11.07. 18:45)
PTE TTK Sportcsarnok, Pécs

Forrás: MKOSZ

Boros Zoltán fiainak nem kell ekkora utat megtennie az összecsapásért. A vendég csapat eddig egy győzelmet aratott az Óbudai Egyetem ellen otthon (95-86) egy szoros találkozón, míg a mieink a Közgáz SC (69-64) és a VESC (31-73) fölött is diadalmaskodtak. A tavalyi meccseken 59-96-ra tudtunk nyerni idegenben és hazai pályán is taroltunk 96-36-ra. Reményeink szerint most is megközelítjük, vagy akár át is lépjük a bűvös 96 dobott pontos eredményünket és egy újabb hazai sikernek lehetünk tanúi!

TFSE – Mosonmagyaróvár UNI Győr (11.07. 20:15)
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem L2 terem, Budapest

Forrás: MKOSZ

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!