Férfi NBI Röplabda

Fölénk kerekedett a Szolnok az első meccsen!

NBI-es férfi röpiseink kisebb szünet után folytatják a bajnokságot, ahol régi ismerős ellenféllel csaptak össze az 5. helyért folyó küzdelemben. Lónárt Péter fiai a középszakaszban 3-0-ás összesítéssel jutottak tovább a Szolnok ellen, most azonban nem sikerült legyőzni őket hazai pályán.

Az első szettben egy darabig fej fej mellett haladtak a felek, de aztán a vendégek elléptek 3 ponttal. Ennek ellenére sikerült fordítani 14:17-ről 18:17-re és hajrában megszerezni a szettgyőzelmet érő pontot. A második etap ugyan úgy indult, akár az első, annyi különbséggel, hogy itt nem tudtunk visszajönni és egalizált az ellenfél.

Végig szoros küzdelem folyt a pályán, nüansznyi különbségek döntöttek. A harmadik felvonás végén 25:25-ről, a negyedikben 26:26-ról tudtak nyerni a szolnokiak. Ezzel megszerezték az első győzelmet a 3 nyert meccsig tartó párharcban. Lónárt Péter a mérkőzés után úgy fogalmazott: „Túl sokat hibáztunk, a folytatásban javítunk!” A srácok a következő találkozót Szolnokon fogják játszani Csütörtökön (04.27.).

Forrás: hunvolley

Férfi NB I, az 5. helyért, 1. mérkőzés
TFSE – Szolnoki RK 1:3 (24, –19, –25, –25)
Győri út, 20 néző. V: Filibér, Halász E.

TFSE: Mihucz 9, Tóth M. 3, Horváth B. 9, Füzék 5, Kókai 19, Balázs B. 18. Csere: Nagy T. (liberó), Tigyi 6, Éliás, Merkler, Fenyő 1. Vezetőedző: Lónárt Péter.

SZOLNOK: Guzmics 6, Reiner 12, Acsai 7, Timár 3, Fenyvesi D. 15, Bíró 5. Csere: Földes (liberó), Falusi. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.