Férfi NBII Kézilabda

Férfias küzdelem végén Honvéd revans

Hétközi bajnoki találkozó keretein belül csapott össze a TFSE és a Budapesti Honvéd alakulata csütörtökön, azaz május 6-án este fél nyolcas kezdettel. Az első egymás elleni mérkőzésen nagyon magabiztos sikert aratott Györfi János csapata. Így magától értetődően hasonló célokkal futottak ki srácaink a SOTE sportcsarnok parkettjére.

Az első félidőt a vendégek jobban kezdték, korán nagy előnyre tudtak szert tenni. A meccs elején látott nehézségek után folyamatosan kezdtek játékba lendülni a srácok, de a szünetre vonulva 6 gólos differencia adódott két fél között.

A második játékrész mintaszerűen kezdődött számunkra. Simon Márton állt vissza a kapuba és parádés védéseket mutatott be. Kiemelendő, hogy a 31. és a 60. perc között megítélt 5 büntetőből 3-at hárított, kétszer pedig a kapufa segített. A pálya másik felén is erőre kaptak a fiúk, 8-1-es rohamot produkálva már a TFSE vezetett a 44. minutumban.

A hajrá hatalmas csatát hozott, de sajnos kétes szituációkban nem a hazai gárda felé billent a mérleg nyelve. Rengeteg kiállítást ítéltek meg a találkozó során, ez is kihívást jelentett a két mérkőző gárda számára. Az utolsó szó ezúttal a Honvédé volt így ők örülhettek a lefújás pillanatában.

Végeredmény: TFSE – Budapest Honvéd 24-25 (12-18)

Rendkívül megterhelő és kemény mérkőzésen van túl a csapat, azonban sok lehetőség most sincs a pihenésre, hiszen május 9-én, vasárnap Salgótarjánba utazik az egység a listavezető otthonába. Ősszel hazai pályán sikerült őket megszorongatni, reméljük ezúttal sikerül pontot is szerezni.

Hajrá TFSE!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!