Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Férfi röplabda körkép – beszámoló

Férfi röplabdacsapataink ezúttal is mind a két fronton harcba szálltak a győzelemért. Felnőtt alakulatunk a Rákosmente ellen, fiataljaink pedig a DSE ellen mérkőztek meg a hétvége során.

Nagy csapatunk számára a veretlenség megőrzése volt a cél, azonban a fiúk az első két szettben kissé bealudtak, aminek következtében 2-0-ás előnyhöz jutott a Rákosmente. A következő felvonásra szerkezetet és felállást váltott a csapat, kijött a fiúk valós tudása, aminek következtében döntő szettre mentették a meccset. Sajnos az egalizáláshoz nagyon mélyről kellett visszajönni, komoly erőket kellett mozgósítani. Az ötödik szettes lutri során több, számunkra peches labdamenet is volt, illetve az ellenfél is jobban akarta a győzelmet, ami végül szezonbeli első vereségünkhöz vezetett.

Fiataljainknak sem jött össze a győzelem, ellenben nekik jóval nehezebb dolguk volt, mint felnőtt alakulatunknak. A srácok végül 3-0-ás vereséget szenvedtek.

A találkozó után vezetőedzőnk, Nagy Gergely az alábbiakat mondta:
„Egy nagyon erős csapat ellen, egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Többször megvolt a lehetőségünk, hogy fordítsunk a mérkőzés alakulásán, de ezekben a helyzetekben rendre rossz döntéseket hoztunk. Ezeken dolgoznunk kell. Mindenesetre ez egy olyan teljesítmény volt, amire tudunk építeni.”

Folytatás a a Gödöllő, illetve a SZOESE ellen.

About the author

Fajcsák Balázs

1 Comment

Click here to post a comment