Férfi NBI Magyar Kupa Röplabda

Férfi röpi Magyar Kupa – Eddig tartott…

NBI-es férfi röpiseink szerda este a KISTEXT csapatát fogadták a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján és sajnos túl erősnek bizonyult az ellenfél. Mint ismert, az előző mérkőzés eredményéből kifolyólag úgy kellett kalkulálnunk, hogy maximum egy szettet veszíthetünk és akkor aranyjátszmában dől el a továbbjutás sorsa, de a kispestiek esélyt sem adtak.

A 3 légióst is felvonultató extraligás alakulat 48 perc alatt véget vetett a továbbjutásról szőtt álmainknak. Az első szettben 13 pontig jutottak Lónárt Péter tanítványai, majd a másodikban és a harmadikban egyaránt 14-ig. Ezzel a vendég gárda folytathatja a harcot a legjobb 4 közé jutásért, a srácoknak pedig nincs sok idejük pihenni, ugyanis vasárnap a bajnokságban akad dolguk a Dág KSE otthonában!

TFSE – Kistext JP Auto Mercedes 0:3 (–13, –14, –14)
Győri út, 23 néző. V: Barabás, Ujházi.

TFSE: Tigyi 4, Tóth M., Szappanos 2, Tanai 4, Fenyő 1, Merkler 6. Csere: Nagy T., Szabó B. (liberók), Czita 4, Gyenes, Dóczi 3. Vezetőedző: Lónárt Péter.
KISTEXT: Óhidi 4, Fazekas 3, Novoszelov 9, Kruzskov 8, Gebhardt N. 5, Makarov 15. Csere: Lassu (liberó), Gönczi 2, Mihucz 3. Vezetőedző: Olekszandr Gutor.