Férfi NBI Futsal

Férfi Futsal NBI kerethirdetés 2021/22

Férfi futsalcsapatunk a 2021/22-es idénytől az élvonal tagjának mondhatja magát. Srácaink a szezonra történő alapozást kifejezetten hamar kezdték el, hiszen augusztus közepétől már kezdetét veszi az pontvadászat. Örömünkre szolgál, hogy feljutó keretünk nagy része továbbra is a TFSE színeiben folytatja pályafutását. Az alábbiakban megismerhetitek a TFSE-BeStrong NBI-es keretét.

Kapusok:

Koháry-Papp Levente

Koháry-Papp Levente: Csapatunk rutinos hálóőrének nem jelent újdonságot az NBI-es légkör, mivel korábban többször is szerepelt már az élvonalban. Levente a legutóbbi évadban oroszlánrészt vállalt feljutásunk kiharcolásában. Stabilitása, tapasztalata és mentalitása kiemelkedő a magyar kapusok berkein belül. Jelenléte mindig komoly lelki fölényt biztosít a srácoknak, mindezek mellett remekül lát és kommunikál a pályán.

Haála Kada Iván

Haála Kada Iván: Újonc kapusunk nemrégiben töltötte be 23. életévét, mégis egy sokat látott játékost ismerhetünk meg személyében, aki a 2017/18-as szezonban néhány meccs erejéig már játszott futsalcsapatunkban. Kadának van múltja nagypályás labdarúgásban, strandlabdarúgásban és futsalban is. A legutóbbi évadban nagypályán az NBIII-as Bicske, majd Cegléd kötelékében futballozott, emellett az NBII-es futsalbajnokságban is kapuba állt a 5 Stars – Érdi VSE színeiben.

Nagyistván Balázs Péter

Nagyistván Balázs Péter: Utánpótlásunk egyik legnagyobb reménységeként van számon tartva 20 éves kapusunk, aki az elmúlt években U20-as csapatunk meghatározó játékosává lépett elő. Mentális és fizikális adottságai összeadódtak szorgalmával, ezért is kapja meg a lehetőséget az idei szezontól felnőtt csapatunknál, ahol az élvonal egyik legfiatalabb hálóőrévé válhat.

Mezőnyjátékosok:

Pereira Paiva Robert Weyne: A magyar játékosaink mellett két brazil légióssal is erősítettünk az első élvonalbeli szezonunkra. Pereira a DEAC együttesétől érkezett hozzánk, ahol ugyan nem tudott meghatározó szerephez jutni, de biztosak lehetünk benne, hogy mindent meg fog tenni a csapatért az előttünk álló idényben!

Amaro Vagner Anibal: A mindössze 24 éves Pereiraval szemben Amaro a maga 36 évével lehet a csapat rangidőse, de persze csak akkor, ha vezetőedzőnk, Csernai Gábor éppen nincs a pályán. A korral természetesen rengeteg tapasztalat és tudás is párosul, pláne annak fényében, hogy hazája bajnoksága mellet a cseh pontvadászatban is megfordult már.

Dudás Dániel

Dudás Dániel: Csapatkapitányunk összesen 30 mérkőzésen lépett pályára a legutóbbi szezon során és több mint 20 találatával egyértelműen vezéregyénisége volt a csapatnak. Higgadt, ámde kellően határozott, alázatosságával igazi példakép a többiek számára. Többedmagával a mostani keretből már rendelkezik NBI-es tapasztalattal.

Szentjóby Krisztián

Szentjóby Krisztián: Krisztián azon játékosok táborát erősíti, akik a szezon vége felé, egészen pontosan a rájátszásra kerültek formába. A play off tíz mérkőzésén összesen kilenc gólt szerzett és meccsről meccsre magabiztosabb lett, aminek jeleit az első edzőmérkőzésen is lehett látni.

Hegyi Áron: Áron a tavalyi idény során jórészt nagypályás csapatában szerepelt, viszont a rájátszásban jóval nagyobb szerep hárult rá. A tíz mérkőzésből nyolcszor pályára is lépett, sőt a Haladás elleni kiütéses győzelemből góllal vette ki a részét!

Fehér Krisztián

Fehér Krisztián: Krisztián a több évnyi NBI-es múlt mellett bajnoki bronzéremmel is büszkélkedhet, még a 2012/13-as szezonból. A tavalyi idényt figyelembe véve alapemberként számított rá Csernai Gábor vezetőedzőnk és bízunk benne, hogy a TFSE-vel is maradandót tud majd alkotni az élvonalban.

Fehér Dániel

Fehér Dániel: A Fehér család másik képviselője, a mindössze 22 éves Dani rendkívül gyors és precíz játékával többször is maradandót alkotott. Némi bátorítás mellett akár alapemberré is válhat!

Szabó Zsolt Árpád

Szabó Zsolt Árpád: A 2017/18-as idény után ismét csapatunkat erősíti, miután megjárta a Kartal és az FTC csapatát is. Örömünkre szolgál, hogy újra a sorainkban tudhatjuk!

Kulik Renátó

Kulik Renátó: Játéktudásának és rutinjának köszönhetően szinte kirobbanthatatlan volt a kezdő ötösből. Azon játékosok egyike, aki rendelkezik már NBI-es tapasztalattal, így ha hozza a tavalyi formáját, akkor továbbra is meghatározó szerepet tölthet be.

Csernai Gábor

Csernai Gábor: Vezetőedzőnk nem csak a partvonal mentén volt fontos pillére a csapatnak, hanem olykor-olykor a pályán, a gyakorlatban is irányító szerepet töltött be.

Andorka Kristóf

Andorka Kristóf: A BME és a Fradi után a TFSE-ben is pályára léphet a honi élvonalban. Az ő megvillanásai és rutinja komoly fegyvertény az előttünk álló szezont figyelembe véve!

Fritz Balázs

Fritz Balázs: Az elmúlt szezonban leginkább a harciasságával és küzdeni akarásával emelkedett ki amellett, hogy több pazar találatot is a magáénak tudhatott. A csapaton belül az NBI-et már megjárt szekciót erősíti, ez pedig mindenképpen a javunkra válhat.

Lipl Noel

Lipl Noel: Az egyik legígéretesebb játékosunk, aki a tavalyi szezon első felében sérüléssel bajlódott, viszont a rájátszásbeli sikerekből már masszívan kivette a részét, jelezve mindezzel, hogy számíthatunk rá az NBI-ben is!

Sóvári Benedek

Sóvári Benedek: Csapatunk fiatal magját erősíti, hiszen mindössze 19 éves, de a mögöttünk álló idényben mind az U20-as, mind a felnőtt csapatban komoly renomét szerzett magának. A tavalyi idényben minden sorozatot összevetve, összesen 66 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 52 gólt szerzett!