Kosárlabda Női MEFOB

Félelmetes győzelem

Kosárlabdázás tekintetében többször is hangsúlyoztuk már MEFOB csapataink kiváló eredményeit. Férfi és női együttesünk is kiemelkedik a magyar mezőnyből. Tegnap este női csapatunk a SOTE ellen bizonyíthatott.

Január 19-én este 18:15-től hazai környezetben fogadták lányaink a SOTE csapatát. A mérkőzést megelőzően csapatunk az első helyen állt 5-0 győzelem/vereség aránnyal, míg a vendég alakulat az 5. pozícióban, 1-2 Gy/V mutatóval.

A TFSE keretét a TFSE-MTK, MTK-TFSE és a TFSE-MTK U23-as csapatai adják. A játékosok jól ismerik egymást, többször is edzettek és edzenek együtt, így az összhangra nem lehet panasz. MEFOB csapatunk keretét itt nézhetitek meg: TFSE – SOTE

A mérkőzés egészét dominálta csapatunk, és egészen elképesztő pontmennyiséget szórva (113-40) aratott meggyőző sikert. A találkozón 10 különböző játékosunk is szerzett pontot, pontokat. Legeredményesbbnek Kenyeres Anett Beáta bizonyult 24 ponttal (mindössze 23 perc játékidő alatt).

A csapat tripla-mutatója egészen rendkívülire sikeredett, 49%-ban estek be a távoli próbálkozások, összesen 22! alkalommal.

Január 26-án 14:00 órától a Szegedi RSC csapata fogad minket otthonában. A házigazda jelenleg a 6.helyen áll. Reméljük lányaink sikerrel járnak és újabb TFSE győzelmet könyvelhetünk majd el!