Röplabda U10 U15

Felejthetetlen élmény!

Kalocsai röplabdázóink közül a legutóbbi hétvégén U10-es és U15-ös korosztályaink is Budapestre látogattak.

Kováts Ágnes által vezérelt U10-es alakulatunk 5 játékot játszott, melyek mindegyikét jó kedvvel, lelkesen játszottak végig a picúrok. Ennél a korosztálynál még nem számolják a pontokat, a hangsúly a játék élvezetén és megszerettetésén van. A nap végén a szövetség ajándékával és egy felejthetetlen élménnyel indulhattak haza a legkisebbek, akik fáradtan térhettek pihenőre kalocsai hazaérkezésüket követően.

Az U15-ös csapatnál már megjelentek az izgalmi faktorok is, hiszen Rezák-Szabó Anna edzőnő tanítványai két tétmérkőzésre készültek. Az első ellenfél a fővárosi erőkből álló Palota volt, akikkel szemben nem találta meg könnyen számításait csapatunk. Akadozott a játékunk és a ritmusunk sem volt az igazi, így a házigazda kék-sárgák örülhettek a találkozó végén. Palota – TFSE 3:0 (17, 21, 23).

A második összecsapást a Szeged ellen játszottuk, akiket taktikus, látványos játékkal tudtunk magunk mögé utasítani. A kalocsai lányok összeszedetten igyekeztek teljesíteni az utasításokat, fegyelmezettségüknek pedig meg lett az eredménye. TFSE – Szeged 3:0 (11, 21, 18)

Gratulálunk a hétvégi teljesítményhez, így tovább lányok!