Férfi NBII Futsal

Fel a fejjel!

Férfi futsalcsapatunkra a bajnokság hajrájához közeledve egy újabb fontos mérkőzés várt, jelesül a Mad Dogs ellen.

A két fél legutóbbi összecsapásán a mi sikerünk született, így joggal bíztunk abban, hogy ez ezúttal sem lesz másként. Sajnos ez a vágyunk úgy tűnt gyorsan szertefoszlik, hiszen két perc alatt két gólt kaptunk, így gyorsan helyre kellett rázódnunk.

Első körben tehát rendeznünk kellett a sorokat, de ez csak arra volt elég, hogy megússzuk az újabb bekapott gólokat. A 14. percben aztán egy újabb vendég találat született, így most már tényleg lépni kellett, különben már késő. Ezt követően felálltunk öt a négybe, aminek egy szempillantás alatt meg is lett a hatása: Greguss egy perc alatt duplázott, ezzel lőtávolon belülről várhattuk a folytatást.

A fordulás után viszont egy olyan negatív spirálba kerültünk, amibe jó eséllyel csak szökő évente lehet, ám úgy tűnik fortuna most nem állt mellénk. Zsinórban öt alkalommal köszöntek be a vendégek, alaposan meglepve ezzel minket és alighanem mindenkit.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Mad Dogs  2-8 (2-3)

A találkozó után vezetőedzőnk, Póta Balázs a következőképpen értékelt:

„Nem kezdtük jól a meccset, a két korai gól mellett harmadjára is beköszöntek a vendégek, de aztán sikerült a szünetig valamelyest kozmetikázni az eredményen.  A fordulás után viszont jött a feketeleves, pedig a srácok hozzáállásával nem volt probléma. A sorsunk még a mi kezünkben van, a következő két mérkőzés két döntő lesz, ennek szellemében várjuk őket. Hajrá TF!!”

Folytatás tehát egy hét múlva, mégpedig a Nagykanizsa ellen!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!