Női NBI Röplabda

Fehérvárra látogatunk

Lassan a végéhez közeledik a női röplabda NB1 alapszakasza. Idén csapatunk remek eredményeket ért el hiszen három mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt 20 ponttal a negyedik pozíciót foglalja el, egy ponttal lemaradva a harmadik helyezet MÁV Előre Bericap csapata mögött.
Ha lányaink átmentik a Budaörs elleni teljesítményüket könnyen lehet, hogy a jövő héten már a harmadik helyen fog szerepelni a TFSE csapatának címere, hiszen ma a Fehérvár otthonába látogatunk. Fontos információ, hogy januárban 4 meghatározó játékos köztük Orosz Bianka és Sziládi Viktória a junior válogatott két korosztályos Eb-t is megjárt alapembere elhagyta a MÁV Előre csapatát, akik Fésüs Irénnel együtt a Budaörs csapatába igazoltak.

Kőkemény mérkőzésre számíthatunk, mindenekelőtt nézzünk néhány statisztikát:

Az NB1 idei mérkőzései alatt a legtöbb pontot (183-at) Debora Araujo szerezte, ezek mellett Debi a harmadik legtöbb ászt ütötte a bajnokságban (21). A reception index (fogadási index) alapján Boller Anna a negyedik legjobb liberó játékos (előtte két olyan játékos helyezkedik el, akik több mint 10 szettel kevesebbet játszottak.

A számok mellett a komoly szakmai munka is egy újabb ok arra, hogy sikeresen vegyük az előttünk álló akadályt. Leon és a lányok teljes erőbedobással készülnek minden egyes mérkőzésekre, ami meg is látszik az eddigi teljesítményükön.

A kérdés mostmár nem a kiesés elkerülése, hanem az, hogy története során először végezhet a csapat az NB1-es bajnokság alapszakaszának harmadik pozíciójában.

Szombaton közelebb kerülhetünk céljaink eléréséhez!

Hajrá lányok! Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!