Férfi BLSZ II Labdarúgás

Fájó vereség idegenben

Nagypályás labdarúgóink hétvégén a Kelen SC II. csapatának otthonába látogattak. Elekes József vezetőedző tanítványai kellemes emlékekkel készülhettek a XI. kerületiek ellen, ősszel ugyanis hazai pályán 5-0 arányban bizonyult jobbnak a TFSE.

Célként tehát a győzelem volt kitűzve, ami a bajnokság utolsó harmadához érve egyre nagyobb jelentőséggel bír. Srácaink több, mint 5 hónapja nem találtak legyőzőre a bajnokságban, így bizakodva állhattak az összecsapáshoz.

Az őszi fordulóval ellentétben most azonban nem akart összejönni semmi. A találkozó első helyzetét kihagyta csapatunk, ez pedig meg is bosszulta magát a továbbiakban. Ellenfelünk kapott az alkalmon és sokat futva, gyors játékot mutatva bizonyult jobbnak ezen a napon. Sajnálatos módon a kapusuk is lehúzta előttünk a „rolót” és 3-4 ígéretes helyzetünket védte bravúrosan. A vereség így elkerülhetetlen volt, 4-0 lett a vége a Kelen SC II. javára.

Tekinthetünk úgy is erre a vereségre, mint egy jókor jött pofonra, ami reméljük helyrerázza a srácokat. Mindannyian tudják, hogy a hétvégén mutatottnál több kell a feljutáshoz, ezért is igyekeznek most csütörtökön bebizonyítani rátermettségüket a Testvériség II. (5. helyezett) ellen idegenben.

Hajrá srácok, sikerülni fog!