Kosárlabda Női NBI/A

Fájó a búcsú…

NBI/A-s női kosárlabdázóink utolsó hazai bajnokijukra készülnek a 2022/23-as idényben, illetve a városmajori kosárlabda csarnokban, a „katlanban”! A rájátszás 5. helyéért folytatott küzdelmének második mérkőzésére kerül sor, ahol az otthon brillírozó és 48 pontos különbséggel nyerő NKA Universitas PEAC látogat hozzánk. Érkező riválisunk erődemonstrációt tartott hazai porondon, így biztosra vehetjük, hogy ezúttal is kemény játékerőnek bizonyulnak.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hamarosan lezárul egy korszak, hogy új vehesse kezdetét. Elköszönünk a Városmajortól, ugyanis az új szezontól már a vadonatúj Csörsz utcai létesítményben fogjuk játszani. A több, mint 1300 napon át otthonul szolgáló csarnokhoz rengeteg szép emlék fűz bennünket, legyen szó a debütáns év adta izgalmakról, a COVID-éra alatti meccsekről, a play off-ba kerülésekről, illetve további történelmi sikerekről, melyekre nagyon büszkék lehetünk.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Lányaink is méltó búcsút szeretnének venni a „katlantól”, erről Pusztai Petra nyilatkozott nekünk a mérkőzést megelőzően, mely az alábbi linkekre kattintva megtekinthető Facebookon ITT! és Instagrammon ITT!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Magyar Bianka vezetőedzőnk az idegenbeli összecsapást követően így értékelte a vereséget:Ty Marshall kiesésével szaporodtak a gondjaink, hiszen Pusztai Petra és Lauren Manis is egészségügyi problémákkal küzdött, ami látszott is a játékukon. Biztos vagyok abban, hogy szerdán egy másik arcunkat fogjuk mutatni.”

Később hozzátette: „Az évadra kitűzött célunkat elértük, ezt már nem veheti el tőlünk senki, de sportemberek vagyunk. Egyáltalán nem arra készülünk, hogy csak tudjuk le valahogy a szerda estét. A lányoknak is elmondtuk, hogy szeretnénk kiharcolni a harmadik mérkőzés lehetőségét. Érzelmekkel teli este lesz, melyre várjuk a szurkolóinkat. Búcsúzzunk jó hangulatban a Városmajortól!

Sok sikert lányok, búcsúzzunk méltón! Hajrá TFSE-MTK!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!