Férfi BLSZ II Labdarúgás

Ezúttal vendégként lépünk pályára!

BLSZ II-ben futballozó, tabellát vezető fiaink két hazai mérkőzést követően most idegenben fognak játszani a 8. helyezett Nimród SE ellen! Következő ellenfelünk nincs túl jó formában, ugyanis az elmúlt 4 meccséből csupán egyet tudott megnyerni. Az előző fordulóban Ember Előny SA-tól kaptak ki 3-0-ra vendégként, míg mi 1-0-ás győzelmet arattunk a Pénzügyőr csapata ellen hazai pályán.

Az első egymás elleni összecsapásra még októberben került sor, ahol egy nagyon szoros második félidőt követően végül győztesként hagyhattuk el a pályát! Megszereztük a vezetést és a hosszabbításban rátettünk még egy lapáttal, de erre már volt válasza a Nimród SE-nek is, akkor 2–1-re nyertünk. Ezúttal az őszihez hasonlóan izgalmas mérkőzésre és reményeink szerint győzelemre is számíthatunk!

Forrás: MLSZ

Ami a bajnoki tabellát illeti, 3 pontos előnyünk van a Budai FC SE, 4 pont a BARCA EH-Szent István előtt. A 4. helyezett Közterület már jócskán leszakadt (13 pontos hátrány), így kijelenthető, hogy a legfelső trió közül kerül ki a feljutást kivívó végső győztes!

Nimród SE – TFSE (04.02. 18:00)
Golball ’94 FC – Siketek pálya, Budapest

Hajrá fiúk. hajrá TFSE!