Kézilabda Női NBII

Ezúttal nem elégedtünk meg a döntetlennel!

NBII-es női kéziseink az FTC U22-es csapatát fogadták a bajnokság 13. fordulójában és magabiztos győzelmet arattak! A két fél korábbi mérkőzése döntetlennel zárult, ezúttal viszont Herbert Krisztián tanítványai végig vezetve nyerték meg a találkozót. Az első félidőt 5, a másodikat 6 gólos különbséggel zárták.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Szőke Evelin találatával nyitottunk, amire érkezett is válasz, majd Bernáth Réka gólja után Hauff Silje is betalált. Ez volt az utolsó momentum, ahol 1 gólnál közelebb jártak hozzánk a vendégek, innentől kezdve a mi akaratunk érvényesült, aminek meg is lett az eredménye. Az első félidő végén 17:12-re vezettünk.

Forrás: MKSZ

A második játékrészben sem változott semmi. Kihasználva a rutint és a tapasztalatot sok labdát szereztünk és erre nem nagyon tudott válaszolni a zöld-fehér gárda. A mérkőzés utolsó perceiben még megvillant a vendég csapat, de a végeredményen nem tudtak változtatni, így 34:28-ra nyertünk. Külön öröm, hogy mindenki hozzátett a sikerhez, közülök Hauff Silje és Szőke Evelein 8-8 góllal járult hozzá a győzelemhez!

TFSE – FTC U22 34:28 (17:12)

Herbert Krisztián vezetőedző értékelése:
„Arra építettünk, hogy több tapasztalt játékosunk van, akik rutinosabbak. Kihasználtuk az előnyünket és sok labdát szereztünk, ezzel végig uralni tudtuk a játékot és sok technikai hibára kényszerítettük a Ferencvárost. Örülök, hogy mindeki lehetőséghez jutott és élni is tudott vele!”

Forrás: MKSZ

Az újabb diadallal 3 pontra szakadtunk el a minket üldöző Csepeltől, az Érd pedig csak egyel előz meg minket. A következő meccset a 13 forduló óta veretlen Szigetszentmiklós ellen fogjuk játszani.

Gratulálunk a győzelemhez!