Kosárlabda Női NBI/A

Európa legjobbja érkezik!

Soron következő ellenfelünk a 2022 tavaszán Euroliga győzelemig jutó Sopron Basket lesz. A többszörös magyar bajnok nem hazudtolta meg magát és 33 pontos különbséggel nyerte első meccsét a PINKK ellen! A tavalyi idényben a két bajnoki és két play-off meccs mellett még a Magyar Kupában is találkoztunk a soproniakkal, akkor mindegyik alkalom komoly zöld-sárga fölénnyel ért véget.

NBI/A-s női kosarasaink számára nem indult a legjobban a bajnokság, ugyanis az első hazai találkozónkon rossz dobóforma jellemzett minket és 47–65 arányú vereséget szenvedtek a PEAC-tól. Több szempontból is nehéz meccs volt, de nincs idő keseregni, mert már nyakunkon a következő találkozó!

Egy biztos, nehéz összecsapásra számíthatunk, de ha szívvel lélekkel játszunk és szurkolunk még okozhatunk meglepetést! A mérkőzés előtt Dúl Pankával beszélgettünk az első meccs tanulságairól és a következő fordulóról:

2. forduló: TFSE-MTK – Sopron Basket (09.28. 19:00)
MTK Kosárlabda Csarnok, Városmajor

A mérkőzés nem csak izgalmakat, de meglepetéseket is tartogat! A Jaromir Sörbisztró jóvoltából továbbra is van lehetőség INGYEN sör fogyasztására a mérkőzés időtartama alatt!

Az első negyed szünetében kisorsolunk 3 szerencsést, akiknek a félidőben lehetősége adódik bezsebelni az 1 MILLIÓ forintos fődíjat! Nem kell mást tenned, mint 24 másodperc alatt berámolni egy ziccert, egy büntetőt, majd egy félpályás kosarat!

Továbbá fontos, hogy a belépéskor kapott jegyeket megőrizzük és magunknál tartsuk, ugyanis aki 3 mérkőzésen is jelen lesz, illetve ezt jegyekkel alá is tudja támasztani, a negyedik alkalommal egy új TFSE szurkolói pólót kap ajándékba! Az akció a készlet erejéig tart!

Sok sikert a mérkőzésen és a nyereményjátékon is! Hajrá lányok, hajrá TFSE!