Egyetemi sport EUG

EUG – 8. nap

Már több mint egy hete zajlanak az események az Európai Egyetemi Játékokon és most jutottunk el az első nagyobb váltáshoz. Mindez azt jelenti, hogy több eddigi sportágtól búcsúzunk, mint ahogy azt eddig is rendre tettük, illetve több újnak örülhetünk.

A mai, egy kifejezetten rövid, de annál örömtelibb nap volt. Csak labdarúgóink léptek pályára, akik zsinórban a harmadik mérkőzésüket játszották, ráadásul a csoportelsőség volt a tét. Az eddigi találkozókat kapott gól nélkül hozták a srácok, de a mostani ellenfélnek sikrült megtörnie ezt a remek sorozatot.

A mérkőzés első találatát Reizinger jegyezte a 17. percben és az első félidő ezzel az egy góllal is zárult. A biztos vezetés tudatában a csapat még az eddiginél is jobban erőre kapott, hogy a csoport legerősebb riválsa hátrányba került. Meg is szerezték a második gólt Markovicsnak köszönhetően a 67. percben. A norvégok még egy utolsó rohamra indultak és be is találtak, de egyenlíteni már nem volt erejük, így fiaink háromból három győzelemmel végeztek az „A” csoportban!

Forrás: EUG

A srácok sikersorozata nem marad jutalom nélkül, ugyanis a jó szerepléssel a legjobb nyolcba kerültek! Ellenfelük a „B” csoport másodikja lesz, amint kialakult az ottani végső sorrend is. Jöjjön a megérdemelt pihenő, de résen kell lenni mert 25.-én folytatódnak a küzdelmek az egyenes kieséses szakaszban. Holnaptól kosárlabdával és judóval bővül a paletta.

Gratulálunk mindenkinek a mai eredményhez, hajrá TF!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!